Cenazesi Şoförlüğünü Yaptığı Ambulansla Uğurlandı

Adana’nın Pozantı ilçesinde freni boşalan TIR’ın önünde seyreden araçlara çarpıp alev alması sonucu 5 kişinin hayatını kaybettiği kazada ölen Mustafa Sazlı, memleketi Amasya’da defnedildi.

Cenazesi Şoförlüğünü Yaptığı Ambulansla Uğurlandı
Adana Tarsus-Ankara TAĞ otoyolu Tekir Yaylası Pozantı ilçesinin 10. kilometresinde 01 VM 121 plakalı TIR’ın 27 VA 005 plakalı otomobili altına alarak sürüklemeye başlayıp yangın çıkmasının ardından 05 EZ 711 plakalı otomobile çarpması sonucu 5 kişinin öldüğü, 7 kişinin de yaralandığı kazada sıkışarak hayatını kaybeden Mustafa Sazlı’nın cenazesi, Amasya Sultan Bayezid Camisi’nde ikindi namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından İpekköy Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi personeli olan evli ve 2 çocuk babası Sazlı’nın cenazesi, yakın zamana kadar sürücülüğünü yaptığı hasta nakil ambulansıyla taşındı. Cenaze törenine Amasya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Faruk Tonga, MHP Amasya Merkez İlçe Başkanı Erhan Demir ile eski Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Mahmut Demir, hastane personeli de katıldı.

Kaynak: İHA