Murzioğlu Açıklaması 'Sanayici Ekonominin Mihenk Taşı'

Kavak OSB’deki yatırımcılarla bir araya gelen Samsun TSO Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, “Ülkemiz son yıllarda dünyada önemli bir yere geldiyse bunda ekonominin mihenk taşı konumundaki sanayici ve iş adamlarının da payı çok büyük” dedi.

Murzioğlu Açıklaması 'Sanayici Ekonominin Mihenk Taşı'
Kavak Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren yatırımcılar, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu’nun düzenlediği kahvaltıda bir araya geldi. Çakallı Han’da düzenlenen kahvaltıda firma sahipleri ve yöneticiler birbirlerini yakından tanıma fırsatı bulurken, ayrıca, Kavak OSB’nin sorunları ve çözüm önerileri de ele alındı.

KAVAK OSB PRESTİJLİ BİR BÖLGE OLACAK

Kahvaltı sonrası konuşan Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı olan Salih Zeki Murzioğlu, birlik ve beraberliğin önemine değinerek, katılımlarından dolayı firma sahiplerine ve yöneticilerine teşekkür etti. Kavak Organize Sanayi Bölgesi’nin her geçen gün içine yeni müteşebbisleri katarak büyümesini sürdürdüğünü belirten Başkan Salih Zeki Murzioğlu, “Ancak, sorunları da olan bir organize sanayi bölgesi. Ama inanıyorum ki; biz yatırımcılar olarak mutlaka bu sorunların üstesinden geleceğiz. Merkez organize sanayi bölgemiz gibi Kavak OSB’yi de prestijli bir bölge haline getireceğiz. Bu da birlik ve beraberliğimizle, daha çok emek vererek olacak. İnşallah bundan sonra daha sık bir araya gelerek birlik ve beraberliğimizi sağlamlaştıracağız” dedi.

AMAÇ DAHA ÇOK ÜRETİM, DAHA ÇOK İHRACAT VE İSTİHDAM

Ülkenin kalkınması ve gelişmesinden sanayici ve yatırımcıların önemine işaret eden Murzioğlu, “Ülkemiz ve kentimiz ekonomimizin en dinamik ve en üretken kesimi sanayidir. Sizler verdiğiniz vergilerle, yaptığınız üretimle ve ihracatla, sağladığınız istihdamla ülkemizin ve kentimizin gelişmesine büyük katkılar sağlıyorsunuz. Ülkemiz son yıllarda dünyada önemli bir yere geldiyse bunda ekonominin mihenk taşı konumundaki sanayici ve iş adamlarımızın da payı çok büyük. Artık şehirler nüfuslarına göre anılmıyor. Şehirler artık, yaptıkları üretimleriyle, ihracatlarıyla, gelişmişlikleriyle anılıyor. Bizim de amacımız daha çok üretim ve istihdam sağlayarak ülkemizin ve şehrimizin gelişmesine katkı sağlamak. İnşallah devletimizin de desteğiyle ülkemizi ve şehrimizi hep birlikte daha iyi yerlere taşıyacağız” diye konuştu.

Murzioğlu’nun konuşmasının ardından, kahvaltıya katılan iş adamları, Kavak OSB’nin sorunlarını dile getirerek, çözüm önerilerini tartıştı.
Kaynak: İHA