Fethiye'deki Yaz Galasında 'Su Voices' Sahne Aldı

Fethiye Turizm Tanıtma Kültür Ve Çevre Vakfı (FETAV)’ın yöredeki yerleşik yabancılara özel düzenlediği yaz galasında “Su Voices” grubu opera şarkılarıyla, FETAV çocuk korosu da birbirinden güzel çocuk şarkılarını seslendirdi. Antalya’dan “Su Voices” grubu popüler opera şarkıları ünlü müzikaller ve koral düzenlemelerle muhteşem bir gösteri sundu.

Fethiye'deki Yaz Galasında 'Su Voices' Sahne Aldı
19 sanatçıdan oluşan “Su Voices” grubu Fethiye Balıkçı Barınağı meydanındaki yaz galasında Carmen "Habanera"Carmen "Toreador, Carmen "Childeren Choir, La Traviata " Birindisi, Şen Dul Opereti, Eski bir Rus ezgisi, Seninle Bir Dakika, 007 James Bond , Mauro Mengalli, Notre dame de Paris, popüler opera şarkıları ve müzikallerin müziklerini sahneLEDİ. Çoğunluğu yabancı uyruklu vatandaşların izlediği konserde FETAV Çocuk korosu da Antalya Devlet Opera ve Bale üyesi Esra Aslantürk Serbest yönetiminde hazırladığı şarkıları seslendirdi. Ellerinde Türk ve FETAV bayraklarıyla sahneye çıkan çocuk korosu üyeleri izleyenlerden tam not aldı. FETAV’ın yaz galası konseri Su Voices grubunun söylediği memleketim şarkısıyla son buldu.

FETAV müdürü Dilek Dinçer ve Kültür sanat komitesi üyelerinin hazırladığı yaz galası programı öncesi belediye meclis üyesi Fercan Akçin galaya destek verenlere teşekkür ederek çocuk korosunun bundan sonra da desteklenmeye devam edeceğini söyledi.



POLİS GÜVENLİK ÖNLEMİ ALDI

FETAV’ın yaz galası etkinliği nedeniyle polis Balıkçı Barınağı meydanı çevresinde yoğun güvenlik önlemleri aldı. 2. Etap Sahil bandında trafik görevlileri de araç sürücülerinin geçişini kontrol altında tuttu. Etkinlik alanı çevresi de polis barikatlarıyla kapatıldı.
Kaynak: İHA