Nikah Şahitliğini Yargıtay Başkanı Cirit Yaptı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, nakliyeci Taşkın Bayrak, oğlu Türk Hava Yolları Londra Lojistik Müdürü Osman Bayrak’ı İstanbullu Veteriner Hekim Aysun Saray ile evlendirdi. Osman Bayrak’ın nikah şahitliğini Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit yaptı.

Nikah Şahitliğini Yargıtay Başkanı Cirit Yaptı
Burhaniye’nin sevilen ş adamlarından nakliyeci Taşkın Bayrak’ın oğlu Osman Bayrak ile Aysun Saray’ın düğünü Burhaniyelileri buluşturdu. Adramis Termal Otel’deki düğüne Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit, Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal ve Balıkesir Büyükşehir Genel Sekreteri Osman Yenidoğan ile çok sayıda davetli katıldı.

Edremit Belediyesi nikah memurunun kıydığı nikahta damadın şahitliğini Cirit yaptı. Davetlileri kapıda karşılayan Beyhan ve Taşkın Bayrak çifti, dünürleri Yıldız Saray ve Mehmet Saray, masaları teker teker gezerken teşekkür etti. Gecenin geç saatlerine kadar devam eden düğünde pisti boş bırakmayan yeni evlilere davetliler de eşlik etti. Gönüllerince eğlenen davetliler, pastanın kesilmesinin ardından takı için sıraya girdi.
Kaynak: İHA