AK Parti Kütahya İl Danışma Meclisi Toplantısı Emet'te Yapıldı

AK Parti Kütahya İl Danışma Meclisi Toplantısı, Emet ilçesinde gerçekleştirildi.

AK Parti Kütahya İl Danışma Meclisi Toplantısı Emet'te Yapıldı
Tahtalı Göleti Tesisleri’nde yapılan toplantıya AK Parti Kütahya Milletvekilleri Şükrü Nazlı, İshak Gazel ve Vural Kavuncu, AK parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, Kütahya Belediye Başkan Vekili Galip Gültekin, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, partinin merkez ve ilçe parti teşkilatları, il genel meclisi üyeleri, belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, gençlik ve kadın kolları teşkilatları katıldı.

Divanın oluşturulmasının ardından ilk konuşmayı AK Parti Emet İlçe Başkanı Naci Özcan yaptı.

Toplantıda AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, koalisyon görüşme süreci ile ilgili açıklamalarda bulundu. Çetinbaş, "Bir yanda CHP bir yanda MHP kırmızı çizgilerden bahsetmeye başladılar. MHP’nin bu ülkede aldığı oy oranı her zaman bellidir. Buda partinin çalışmasıyla değil, ülkenin yaşadığı dönemlerle ilgilidir. Mesela Kütahya’da 40 bin oy blok halinde MHP’ye gitmiştir. Bunun sebebi Kütahya’ya hiçbir şey vermeyen, daima iftira ve gensorularla gelen hizmetleri engellemeye çalışan milletvekili profilinden değildir. Tepki göstermek isteyen vatandaşın emanetidir. Emanete de sahip çıkamadılar. İnşallah önümüzdeki seçimlerde Kütahya’ya bir şey vermeyenleri de sandığa gömerek Kütahya’dan 4 vekilimizi Ankara’ya göndereceğiz. Şimdi tüm teşkilatlarımızla birlikte çalışarak davamızı yukarılara taşımaya çalışacağız. Şimdi birbirimizin açığını arama zamanı değil, kardeşliğimizi pekiştirme zamanıdır“dedi.

Toplantının basına kapalı bölümde parti teşkilatları, il genel meclisi, gençlik ve kadın kolları faaliyet raporları okunarak teşkilatlar arası istişarelerde bulunuldu. (EFE)
Kaynak: İHA