Aydın'da İtfaiye Ve AFAD Ekipleri İnatçı Keçi İçin Seferber Oldu

Aydın’da sürüden ayrılıp yeşil ot yemek için bir kuyunun başında kalan keçi, yaklaşık 35 metre derinliğindeki kuyuya kaçtı. İnatçı keçiyi kurtarmak için Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ve AFAD ekipleri seferber oldu. Saatler süren çalışmanın ardından inatçı keçi kuyudan çıkarıldı.

Aydın'da İtfaiye Ve AFAD Ekipleri İnatçı Keçi İçin Seferber Oldu
Edinilen bilgiye göre, Afyondan getirdiği keçileri Aydın Efeler ilçesi Balıköy mahallesi yakınlarında otlatan Uğur Kaygısız, sabah saatlerinde sürüdeki keçilerden birinin eksik olduğunu görünce keçiyi bulmak için sürüyü otlattığı bölgede arama yaptı. Kayıp keçiyi bulmayınca çevrede arama yapan çobanlar keçiyi Mimarsinan Mahallesi yakınlarındaki bir zeytin bahçesinin kenarındaki su kuyusunun dibinde buldu. Kendi imkanları ile keçiyi çıkarmayı deneyen çobanlar bir türlü başarılı olmayınca Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinden yardım istediler. Bölgeye gelen itfaiye ekipleri yaklaşık 35 metre derinliğindeki kuyudan keçinin çıkarılması için AFAD ekiplerinden de yardım istedi. İtfaiye ve AFAD ekiplerinin uzun süren çalışmaları sonucu inatçı keçi kuyudan çıkarıldı.

Keçisine kavuşan çoban Uğur Kaygısız Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ve AFAD ekiplerine teşekkür ederek, bir gündür kayıp olan keçisini kucaklayıp bölgeden ayrıldı.
Kaynak: İHA