Turgutlu OSB'den Kaymakam Turan'a Brifing

Turgutlu Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin başkanlığında Kaymakam Uğur Turan’ı ağırladı. Kaymakam Turan, Organize Sanayi Bölgesi hakkında detaylı şekilde bilgilendirildi.

Turgutlu OSB'den Kaymakam Turan'a Brifing
Turgutlu Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Turgay Şirin’in başkanlığında geçtiğimiz günlerde İlçe Kaymakamı Uğur Turan’ı makamında ziyaret ederek görevinin hayırlı olması temennilerini iletmişti. Bu ziyaretin ardından Kaymakam Turan, Organize Sanayi Bölgesi yöneticilerine iade-i ziyarette bulundu.

Turgutlu Belediye Başkanı aynı zamanda OSB Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Şirin’in başkanlığındaki OSB Yönetim Kurulu Üyeleri Yaşar Çetinkaya, Nurgül Fidan ve İlteriş Yağcıoğlu ile OSB Genel Müdürü Galip Bilgen görüşmede hazır bulundu.

Görüşme ile ilgili olarak Başkan Şirin, “Sayın Kaymakamımızı ziyaretimizde kendisine bölgemizle ilgili şifahi olarak bilgi aktarmıştık. Bugünkü toplantımızda da bölge hakkında kuruluşundan bugüne geldiği durum ve son dönemde yapılan çalışmalarla ilgili görsel dokümanların eşliğinde detaylı bir sunum gerçekleştirdik. İlgisinden dolayı kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Kaymakam Uğur Turan da çalışmalar ve verilen bilgilendirmeden dolayı bölge yöneticilerine teşekkür etti. Toplantının ardından heyet, Organize Sanayi Bölgesi’ne giderek yapılan çalışmalarla ilgili yerinde incelemelerde bulundu.
Kaynak: İHA