Trabzon Büyükşehir Belediyesi Asfalt Hamlesini Tonya'da Sürdürüyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi asfaltlama hamlesini Tonya ilçesinde sürdürüyor.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Asfalt Hamlesini Tonya'da Sürdürüyor
Tonya’da bir hafta boyunca 11 mahallede asfaltlama yapacak olan Trabzon Büyükşehir Belediyesi Melikşah Mahallesi’ndeki çalışmalarını tamamladı. Asfalt serme işlemlerini Büyükmahalle’de sürdüren Büyükşehir ekipleri bir hafta boyunca Tonya’da 5 bin ton asfalt serecek.

Mahallesindeki çalışmalardan ötürü oldukça memnun olduğunu ifade eden Melikşah Mahalle Muhtarı Muhammet Günaydın, Trabzon’un Büyükşehir olması ile iyi hizmet almaya başladıklarını ifade etti.

Muhtar Günaydın, “Bu çalışmaların devamını istiyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Tonya Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum, Allah razı olsun diyorum. Bu çalışmaların devamını da istiyoruz, talep ediyoruz ama bu çalışmalar 1 yılda, iki yılda bitecek çalışmalar değil. Arazi yapımız nedeniyle yıllara sarkabilecek çalışma. Bu bölgenin, bu yörenin ıslah edilmesi için samimi olarak söylüyorum beton veya asfalt yapılması lazım. Bu çalışmalar yaparken tabi ki Tonya Belediyesi’nin buna gücü yetmez. Mümkün değil. Büyükşehir belediyemiz sağ olsun Tonya Belediyemize yardım yapıyor. Büyükşehir olmadan biz ilçe olarak hiçbir şey yapamayız. Büyükşehirle birlikte daha güzel hizmetler alacağımıza inanıyorum” dedi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise, “Vatandaşlarımıza verdiğimiz sözler doğrultusunda plan ve program dahilinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 2015 yılı asfalt sezonu için 260 bin ton asfalt yol yapmayı hedeflemiştik. Bugüne kadar bunun 130 bin tonunu gerçekleştirdik. Merkezde ve ilçelerde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bunun yanında betonlama çalışmalarımız da hızla sürüyor. 2015 yılı için 102 bin m3 olan beton yol hedefimizin 63 bin m3’nü gerçekleştirdik. Çalışmalarımızın yoğun bir şekilde sürüyor. İnşallah sezon sonuna kadar hedeflerimizi gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Kaynak: İHA