AK Parti Beşikdüzü İlçe Başkanlığı Ağustos Ayı Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti Beşikdüzü İlçe Başkanlığı Ağustos Ayı Danışma Meclisi Toplantısı, Beşikdüzü Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

AK Parti Beşikdüzü İlçe Başkanlığı Ağustos Ayı Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı
Toplantıya AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, AK Parti Beşikdüzü İlçe Başkanı Harun Demirci, AK Parti Beşikdüzü Kadın Kolları Başkanı Canan Kurucu, AK Parti Beşikdüzü Gençlik Kolları Başkanı Ömer Faruk Aydın ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını İlçe Başkanı Demirci yaparken ardından İlçe Kadın Kolları Başkanı Kurucu katılımcılara selamlama konuşması yaptı. Beşikdüzü Belediyesinin son aylarda yaptığı faaliyetlerin yer aldığı sunumun teşkilat mensuplarına izletilmesinin ardından söz alan Beşikdüzü Belediye Başkanı Bıçakçıoğlu, belediyesinin yaptıklarını ve devam eden projeleri hakkında bilgiler verdi.

Konuşmasına şehitlerimizi rahmetle ve saygıyla anarak başlayan Başkan Revi, “Beşikdüzü genel seçimlerde elinden geleni yaptı fakat sonucu milletimiz böyle takdir etti, milletimizin kararına saygı duyuyoruz. Seçim sonuçlarının ardından değerlendirme toplantılarımızı yaptık ve teşkilatlarımızı bilgilendirdik. 8 Haziran sabahından itibaren çalışmalarımıza ara vermeden devam ettik. Biz bir dava uğruna gayret göstermekteyiz, bu davada gönüllü olarak yer alıyor ve bu şekilde devam ettiriyoruz” dedi.

AYNI KARARLILIKLA DEVAM EDECEĞİZ

Başkan Revi konuşmasını şu sözlerle devam etti; “Ekim ayı sonunda veya Kasım ayı başında bir seçim daha yaşayacağız. Ülkemizin tarihinde bu kadar kısa süre içerisinde ard arda iki genel seçim az olmuştur fakat biz AK kadrolar olarak her daim seçime hazır bir partiyiz. Çalışmalarımıza aynı prensiple ve aynı kararlılıkla devam edeceğiz. Biz seçimden önce dediğimiz gibi şimdi de diyoruz bu partiyi milletimiz kurdu ve milletimizin bize verdiği mesajı aldık. Milletimizin desteğiyle yolumuza devam ediyoruz” diye konuştu.

NE SÖZ VERDİYSEK BİRLİKTE YAPACAĞIZ

Başkan Revi’nin ardından söz alan Ak Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, “AK Belediyecilik hizmet anlayışıyla birlikte 16 ay gibi bir kısa sürede Beşikdüzü ilçemize önemli hizmet yapan Belediye Başkanımız Bıçakçıoğlu’na teşekkür ediyorum. Siyaset milletimize hizmet etme aracıdır. Beşikdüzü’müze ne söz vermişsek ve neyi projelendirdiysek bunların hepsini Allah’ın izniyle birlikte yapacağız. Partimiz milletimizin beklediği ve özlediği hizmetleri 13 yıldır yerine getirmeye devam ediyor. Milletimize hizmetin ve ülkemizin ileri gitmesini engellemek için dünden bugüne her türlü hain planlar yapılıyor. Bunları biz de siz de gayet iyi görüyorsunuz, bu manada da gerekli adımlar yine partimiz tarafından atıldı.” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA