Cumhuriyet Gazetesi ihanette sınır tanımıyor

7 Haziran seçimlerinden önce HDP'ye çalışan, seçimlerden sonra PKK terörünü perdelemek için elinden gelen gayreti gösteren Pensilvanya medyası her gün yeni bir ihanete imza atıyor.

Cumhuriyet Gazetesi ihanette sınır tanımıyor
Cumhuriyet Gazetesi ihanette sınır tanımıyor
Pensilvanya'nın beslediği Cumhuriyet Gazetesi bugün barış çağrısı yaparak “Durun Artık” manşeti ile çıktı. Manşete bakıldığında çatışmanın taraflarına ortak mesaj verildiğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Suruç'tan Reyhanlı'ya kadar tüm terör eylemlerini Türkiye Devleti'nin üzerine yıkmaya çalışan Cumhuriyet, çatışmasızlığı bozan PKK'nın eli kanlı teröristlerine ve örgütün siyasi kanadı HDP'ye tek kelime söylemezken Mehmetçiği itibarsızlaştırmak için her türlü ihanete imza atmaktan geri durmuyor.

7 Haziran seçimlerinden önce HDP'ye çalışan, seçimlerden sonra PKK terörünü perdelemek için elinden gelen gayreti gösteren Pensilvanya medyası her gün yeni bir ihanete imza atıyor. Taraf gazetesi itibarını kaybedince Cumhuriyet'i desteklemeye başlayan Fetullahçı Terör Örgütü, artık ihanette sınır tanımıyor.

PKK'NIN KANLI EYLEMLERİNE TEK KELİME ETMEDEN BARIŞ ÇAĞRISI!


Pensilvanya'nın beslediği Cumhuriyet Gazetesi bugün barış çağrısı yaparak 'Durun Artık' manşeti ile çıktı. Manşete bakıldığında çatışmanın taraflarına ortak mesaj verildiğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Suruç'tan Reyhanlı'ya kadar tüm terör eylemlerini Türkiye Devleti'nin üzerine yıkmaya çalışan eylemciler, çatışmasızlığı bozan PKK'nın eli kanlı teröristlerine ve örgütün siyasi kanadı HDP'ye tek kelime söylemiyor.

PKK'YI AKLA, HDP'Yİ PARLAT, DEVLETE SALDIR, ŞEHİTLERİ GÖRMEZDEN GEL!

Göstericilerin taşıdığı posterlerde PKK teröründen ve şehitlerimizden tek kelime bahsedilmezken 'Suruç'ta katliam var, iyi değilim, iyi olmayacağım', 'Roboski, Diyarbakır, Reyhanlı, Suruç, barış için ısrarlıyız', 'Savaş hükümeti istemiyoruz', 'Barış geçici hükümetin iktidar hırsına feda edilemez' pankartları taşıdıkları dikkat çekiyor. Sözde barış isteyen göstericilerin, PKK'nın kanlı eylemleri ile yaşamını yitiren güvenlik kuvvetleri ve sivil vatandaşlarımızdan hiç bahsetmemesi ise 'bu kadar ihanet olmaz' şeklinde yorumlandı.

PKK'NIN ÜSTLENDİĞİ EYLEMLERİ BİLE AK PARTİ'YE YIKMAYA ÇALIŞIYORLAR

PKK'nın üstlendiği eylemleri bile Türkiye devletine yıkma gayreti içinde olan Pensilvanya'nın tetikçisi Cumhuriyet Gazetesi, Selahattin Demirtaş'ı ve Kandil'i aklayan açıklamalara geniş yer verirken, Şehitlerimizden ve şehit cenazelerinden özenle kaçınıyor.

HİKMET ÇETİNKAYA: DEMİRTAŞ'I YEDİRMEYİZ!

Türkiye'deki ulusalcı çevrelerin sembol isimlerinden biri olan Cumhuriyet yazarı Hikmet Çetinkaya, yıllardır savaştığı PKK çizgisi ile AK Parti düşmanlığı ortak paydasında birleşmiş gibi görünüyor. PKK aklayan bir yazı kaleme alan Çetinkaya yazısını ' Selahattin Demirtaş'ı yedirtmem, yedirtmeyiz' diye bitiriyor. Cumhuriyet yazarı Aydın Engin de bugünkü yazısında PKK eylemlerini Türkiye'ye yıkma yalanına sarılanlardan biri. Engin'in yazısının başlığı ise 'Sizlere Demirtaş'ı yedirmeyeceğiz.'

'TSK SİVİLLERİ VURUYOR' YALANI!

Genelkurmay'ın tüm açıklamalarına rağmen PKK'nın ajansını referans alan Cumhuriyet, 'TSK Kandil'de sivil köyleri vuruyor. 8 sivil öldü' başlığını atmaktan utanmıyor. PKK kaynaklarına dayandığını da itiraf eden Cumhuriyet, Mehmetçiğin moralini bozmak, TSK'yı yıpratmak, Hükümeti itibarsızlaştırmak için PKK ile kol kola ihanet etmekten çekinmiyor. PYD lideri Salih Müslim'in Türkiye'yi hedef alan açıklamalarına da geniş yer veren Cumhuriyet, Fetullahçı Terör Örgütü'nün önümüzdeki dönemde Türkiye'yi yıpratmak için her yöntemi kullanabileceğinin ipuçlarını verdi.