Havza Meslek Yüksekokulu'nda Görev Değişimi

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Havza Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürlüğüne atanan Yrd. Doç. Dr. Ercan Tural görevi Prof. Dr. Arif Gönülol'dan devraldı.

Havza Meslek Yüksekokulu'nda Görev Değişimi
Havza MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Tural, görev süresi dolan Prof. Dr. Arif Gönülol'a çiçek ve plaket takdim etti.

Tural, yaptığı açıklamada, Havza Meslek Yüksekokulu'nun yeni eğitim döneminde 5 bölümde eğitim vereceğini belirterek, "2016 - 2017 öğrenim yılında İş Sağlığı ve Güvenliği programımıza öğrenci alacağız. Okulumuzun yanına yapılan 426 öğrencilik öğrenci yurdu ise 2015 - 2016 öğretim yılında hizmete girecek. Havza Meslek Yüksekokulu olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonra da ilçemiz için diğer kurum ve sivil toplum örgütleri ile birlikte çalışacağız. Sayın hocama hizmetlerinden ötürü Havza ve okulumuz adına teşekkür ederim" dedi.

OMÜ Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyeliği görevine geri dönen Prof. Dr. Arif Gönülol ise Havza'da kaldığı üç yıl içerisinde okul ve ilçenin aynı hedefte buluşması için çalıştıklarını belirterek, "İnşallah bu hedefte başarılı olmuşuzdur. Başta resmi kurumlarımız olmak üzere sivil toplum kuruluşlarımızı ve Havza'nın desteğini her zaman yanımızda gördük. Kendilerine teşekkür ediyor sayın Tural'a yeni görevinde başarılar diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA