Altındağ'da Asfalt Seferberliği

Altındağ Belediyesi, ilçe genelinde başlattığı geniş çaplı asfalt çalışmasıyla sokakları yeniliyor.

Altındağ'da Asfalt Seferberliği
Altındağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, soluğu her hafta farklı bir mahallede alıyor. Yıldıztepe Mahallesi 820’nci ve 829’uncu Sokak üzerinde asfalt bakım onarım çalışması yapan ekipler, vatandaştan da tam not aldı. Altındağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, vatandaştan gelen talepleri göz önünde bulundurdu. Ekipler, Yıldıztepe Mahallesi 820’nci ve 829’uncu Sokak’ta asfalt bakım onarım çalışması yaptı. Çalışmalarda mevcut asfalt önce tamamen kazındı, daha sonra da kazınan yerler temizlendi. Altındağ Belediyesi ekipleri tarafından çalışmaların gerçekleştiği sokaklar, yamayla değil asfaltla en uygun ve en modern hale gelecek.

“HER HAFTA ALTINDAĞ’IN FARKLI BİR MAHALLESİNDEYİZ”

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Veysel Tiryaki, her hafta Altındağ’ın bir mahallesinde asfalt kaplama ve bakım ve onarım çalışması gerçekleştirdiklerini belirtti.

Asfalt kaplama ve bakım onarım çalışmalarının ilçenin tümünde gerçekleşeceği müjdesini veren Tiryaki, Altındağ’ın gelişen yüzüne uygun yollar yaptıklarını söyledi.

Başkan Tiryaki, çalışma gerçekleştirdikleri yerleri yamayla kapatmadıklarını, buralara tamamen asfalt attıklarını vurguladı. Ara sokaklardaki çöküntü noktalarına bile müdahale ettiklerinin altını çizen Tiryaki, “Eski asfaltın üzerine yeni bir asfalt atmıyoruz. Bozuk olan yolları önce kazıyoruz. Daha sonra buraları temizliyoruz. Zemini pürüzsüz hale getirip, ondan sonra asfalt döküyoruz” dedi.

Kaynak: İHA