10 Dakikada 10 Bin Liralık Mal Çaldı

ANKARA – Ankara’nın Kazan ilçesinde başına geçirdiği bayan çorabıyla markete giren şahıs, yaklaşık 10 bin liralık malı çalarak kaçtı.

10 Dakikada 10 Bin Liralık Mal Çaldı
Olay, Kayı Mahallesi’nde Yüksel Özcü’ye ait markette meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, gece saat 03.30 sıralarında markete gelen kimliği belirsiz bir kişi, kapının alt kısmındaki camı kırarak içeri girdi. Güvenlik kamerasının kendisini görüntüleme ihtimaline karşı da tedbir alan ve kafasına bayan çorabı, ellerine de eldiven geçiren hırsız, 10 dakika içinde 10 bin liralık malı çalarak kaçtı. Kamera görüntülerinde hırsızın rahat tavırları ise dikkat çekti. Haber verilmesinin ardından olay yerine gelen polis ekipleri, yaptıkları incelemenin ardından soruşturma başlattı.

Market sahibi Yüksel Özcü’nün oğlu Tunahan, gece dükkanın alarmının çalmasının ardından hemen markete geldiğini ancak dışarıdan yaptığı kontrolde herhangi bir olumsuzluğa rastlamadığı için geri evine döndüğünü belirterek, “Sabah dükkanın kapısını açarken kapının alt kısmındaki camın olmadığını fark ettim. Hırsız cam kırıklarını toplayıp dükkanın arkasına atmış. Kapıyı açıp içeri girdiğimde de marketin soyulduğunu gördüm. Hırsız raflardaki bütün sigara ve alkollü içecekleri poşetlere doldurup götürmüş. Kasada bulunan yaklaşık bin lira nakit parayı da almış. Çevremizdeki dükkanlar defalarca soyulmuştu ama bizim ilk defa başımıza geldi. Zararımız yaklaşık olarak 10 bin lira. Hırsızın bir an önce yakalanıp cezasını çekmesini bekliyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA