Muratpaşa Kreşlerinde Şehit Ve Gazi Çocukları Öncelikli

Muratpaşa Belediyesi’nin 4 kreş ve gündüz bakımevine, kayıtta, şehit ve gazi çocuklarına öncelik tanınıyor.

Muratpaşa Kreşlerinde Şehit Ve Gazi Çocukları Öncelikli
Muratpaşa Belediyesi, sosyo-ekonomik yoksunluk yaşayan ailelerle çalışan annelerin çocuklarının, sağlıklı ve güvenli ortamlarda, okul öncesi eğitim almaları için 3’üncü kreş ve gündüz bakımevini de hizmete açıyor. Muratpaşa Belediyesi; Dutlubahçe ve Ermenek Türkan Saylan Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin ardından, Adalya Vakfı Konuksever Kreş ve Gündüz Bakımevi’ni de Muratpaşalı çocukların hizmetine sunuyor.

340 ÖĞRENCİ KAPASİTELİ 3 KREŞ

Nitelikli okul öncesi eğitim için semt kreşi uygulamasını yaygınlaştıran Muratpaşa Belediyesi, şehit ve gazi çocuklarına da öncelik tanıyor. Şehit ve gazi çocukları, 100 öğrenci kapasiteli Dutlubahçe ve 100 öğrenci kapasiteli Ermenek Türkan Saylan Kreş ve Gündüz Bakımevleri’nin ardından 140 öğrenci kapasiteli Adalya Vakfı Konuksever Kreş ve Gündüz Bakımevi’nden de öncelikli olarak yararlanacak.

EĞLENCE VE KONSER YOK

Muratpaşa Belediyesi, geleceğe dair hayaller kuran gencecik yüreklerin sustuğu, anaların, eşlerin, çocukların gözyaşlarının aktığı süreçte, açılış ve benzeri etkinliklerindeki konser gibi bölümleri de erteledi. Adalya Vakfı Konuksever Kreş ve Gündüz Bakımevimiz, Fener Yaşlıevi, Mehmet Erdem Dijital Kütüphane, Gençlik Evleri ve park açılış törenleri, İbradı Altınbeşik Üzüm Festivali, 1 Eylül Dünya Barış Günü, sünnet şöleni, Yöreler Renkler Festivali gibi tüm etkinliklerimizde yer alan tüm konser, eğlence bölümleri ertelendi.
Kaynak: İHA