Manisa Emniyetinden Sokak Satıcılarına Operasyon

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından sokak satıcılarına yönelik operasyonda 8 kişi tutuklanırken, çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Manisa Emniyetinden Sokak Satıcılarına Operasyon
Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Manisa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince sokak satıcılarına yönelik yapılan çalışmalarda, Manisa il merkezi ve Turgutlu ilçesinde çok sayıda adrese operasyon düzenlendi.

Operasyonla ilgili Manisa İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, “Sokak satıcılarına yönelik yapılan ve yaklaşık üç ay süren projeli çalışmalarda, suça iştirak ettiği değerlendirilen 6 şüpheli yakalanarak sevk edildiği adli mercilerce tutuklandığı" belirtildi. Soruşturma kapsamında Manisa il merkezi ve Turgutlu ilçesinde 17 Ağustos 2015 tarihinde 3 adreste yapılan eş zamanlı operasyonda iki şüpheli, bir firari şüphelinin ise Manisa KOM Şube Müdürlüğü ekipleri ve İzmir Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerinin görevlilerinin yaptığı koordineli çalışma neticesinde yakalandığı, şüphelilerden ikisinin tutuklanıp diğer şüpheli hakkında adli kontrol tedbiri uygulanmasına karar verildiği belirtildi. Soruşturma sürecinde; 8 şüphelinin tutuklanıp bir şüpheli hakkında adli kontrol tedbiri uygulanılmasına karar verildiği belirtilen açıklamada şöyle denildi: "Yakalanan şüphelilerden piyasa değeri 500 bin TL olan 1 kilo metamfetamin, satışa hazır 26 fişek, 188,60 gram esrar, 38 kök kenevir, 8 sentetik hap, 1 ruhsatsız tabanca, 1 şarjör, 5 tabanca fişeği ele geçirilmiştir. Manisa halkının huzur ve güvenliği için Manisa polisi olarak suç ve suçlularla mücadelemiz aralıksız devam edecektir.”
Kaynak: İHA