Kartepe Belediye Başkanı Üzülmez'den Asfalt Denetimi

Kartepe İlçesinde ulaşım ağı her geçen gün yapılan düzenlemeler ile daha şık ve güvenli hale getiriliyor. Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Arslanbey Mahallesi üzerinde 4 güzergahta asfaltlama çalışması yaptı. Çalışmaları yerinde inceleyen Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Yol medeniyettir. Bu kapsamda ilçe genelindeki ulaşım ağını günümüz şartlarına uygun hale getirmeye devam ediyoruz” dedi.

Kartepe Belediye Başkanı Üzülmez'den Asfalt Denetimi
Kartepe Belediyesi, modern belediyecilik gereklerinden olan ulaşım ağını iyileştirme çalışmalarını, her geçen gün yeni bir mahallenin yolunu düzenleyerek sürdürüyor. Kartepe Belediyesi, “Yeni Bir Kartepe Yolunda” ilçenin sahip olduğu tüm zenginlikleri gün yüzüne çıkarmak için “Şimdi Kartepe Zamanı” sloganıyla çalışmalarını yaz ayları ile birlikte ivme kazandırdı. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler alt yapı sorunu olmayan güzergahlarda ulaşım hizmetlerini iyileştirme çalışmalarının bir ayağını da Arslanbey Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Ekipler Aliağa Caddesi, Beykoz, Bağlık ve Bayram Sokaklar üzerinde toplam 2700 metre uzunluğundaki güzergâha 5500 ton asfalt sererek ulaşıma açtı.

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı asfalt ekiplerinin çalışmalarında gelinen noktayı yerinde görmek için Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez beraberinde meclis üyesi Kemal Bayraktar ve Arslanbey Mahalle Muhtarı Sedat Topal ile asfalt serimi yapılan güzergahlarda incelemelerde bulundu.

Başkan Üzülmez, “Alt yapı sorunu olmayan güzergahlardaki çalışmalarla ilçenin ulaşımını rahatlatacak yolları Kartepe halkına kazandırmaya devam ediyoruz. İlçenin imajına katkı sağlayacak yol düzenleme çalışmalarımız yaz ayları ile hız kazandı. Modern belediyecilik gereği olan ulaşım ağını günümüz şartlarına uygun hale getirmeye devam ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA