AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, AK Parti'nin yüzde 41 oy alsa da güçlü olduğunu söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem Açıklaması
Erdem, Sivas'ın Suşehri ilçesinde belediye konferans salonunda düzenlenen istişare toplantısında, "AK Parti yüzde 41 oy alsa da güçlü bir partidir. Şimdi, 'siz operasyon kararı alamazsınız' diyorlar. Niye diye sorduğumuzda, 'Meclisten güvenoyu dahi almadınız' diyorlar. Bizlere 'geçici hükümetsiniz' diyorlar ama bu seçimde inşallah daha güzel şeyler olacaktır" diye konuştu.

Türkiye'nin artık çok iyi noktada olduğunu dile getiren Erdem, şöyle devam etti:

"Bu başarının devam etmesi için kasım ayında bir erken seçim gözüküyor ve bu seçimlere çok iyi çalışmalıyız. Kırgınlığa, küskünlüğe fırsat vermememiz lazım. Birbirimizi sevelim. Hata aramak yerine, hatalarımızı kapatalım. Bu sebeple bürokratlarımıza da büyük görevler düşmektedir. İşlerimizi aşkla, içtenlikle yapalım. Aşkını kaybeden bürokratın işinden hayır gelmez. Kaymakamda, İlçe Müftüsünde ve İlçe Milli Eğitim Müdüründe iş aşkı varsa inanın ki o ilçede işler daha güzel olacaktır."

Erdem, devletin imkanlarından Sivaslı iş adamlarının fazla istifade etmediğini de belirterek, Sivas'ta müteşebbis ve iş adamı sıkıntısı olduğunu söyledi.

Köylerin iç yollarının dar olduğunu aktaran Erdem, "Birçok köyümüzün altyapı sorunu çözüldü ama asfalt makineleri köy yollarımızın dar olmasından dolayı köyün içine dahi giremiyor. Yolların geniş olması, herkesin buna rıza göstermesi lazım" dedi.

Kaynak: AA