Ortak Akıl - Hüseyin Gülerce: Ben ihanet edenlerle yolumu ayırdım

Gazeteci - Yazar Hüseyin Gülerce, Gülen Cemaati'ni işaret ederek, "Ben ihanet edenlerle yolumu ayırdım" dedi.

Ortak Akıl - Hüseyin Gülerce: Ben ihanet edenlerle yolumu ayırdım
Ortak Akıl - Hüseyin Gülerce: Ben ihanet edenlerle yolumu ayırdım
Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Türker Akıncı'nın moderatörlüğünü yaptığı Ortak Akıl programında gündemi değerlendiren Gazeteci - Yazar Hüseyin Gülerce yine dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

'Cemaat denilen yapılanma insanların hep bamteline dokunarak ilerliyor, Türkçe olimpiyatlarında da bunu yaptılar' diyen Gülerce, 'Ben eleştiri yapınca 'davaya ihanet ettin' dediler. Ben Allah rızası için olan davaya ihanet edenlerle yolumu ayırdım. İhanet edenlerden yolunu ayırmanız hıyanetlik değildir' şeklinde konuştu. Hüseyin Gülerce şöyle devam etti:

'BAŞLARINI KUMA SOKMUŞLAR HİÇBİR ŞEY GÖRMÜYORLAR'


'Ne yani yanlışa göz mü yummalıydım, yanlışa rağmen hala bunlara destek mi olmalıydım? Beni Yalova'da 40 senedir tanıyan insanlar o zaman benim karşıma dikilirlerdi. Nesini savunacağım? Bedduasını mı savunacağım, MİT tırlar hadisesini mi savunacağım, yurt dışına kaçan savcılarını mı savunacağım? Savunacak ne kalmış? Ama bunlar başta Fethullah Gülen olmak üzere hiçbir şey olmamış gibi... Nasıl devekuşu başını kuma sokmuş ben karşıda bir düşman ordusu göremiyorum diyor, savaşta en baştaki komutan devekuşu işte diyorlar düşmanlar karşımızda... Başlarını kuma sokmuşlar hiçbir şey görümüyorlar.' BEYAZ GAZETE