Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal'a Anlamlı Hediye

Muratpaşa Belediyesi Mehmet Erdem Dijital Kütüphanesi’nde Ressam-Yazar Erkan Gürkan’ın imza ve söyleşi günü etkinliği düzenlendi. Ressam-Yazar Gürkan yaklaşık 3 ayda yaptığı Atatürk portresini Başkan Uysal’a hediye etti.

İLK ETKİNLİK DÜZENLENDİ

Meltem Çarşısı içinde bulunan Mehmet Erdem Dijital Kütüphanesi’nde Muratpaşa Belediyesi tarafından Ressam-Yazar Erkan Gürkan’ın imza ve söyleşi günü düzenlendi.

Antalya Edebiyat günleri kapsamında Termessos’da düzenlenen etkinlikte yaşamını yitiren Mehmet Erdem’in adını taşıyan kütüphanede Muratpaşa Belediyesi tarafından ilk kez düzenlenen imza ve söyleşi gününde Ressam-Yazar Erkan Gürkan, Başkan Ümit Uysal’a bilyalı tükenmez kalemle büyük uğraşlar sonucu yaklaşık 3 ayda yaptığı Atatürk portresini hediye etti. Gürkan, ‘Anılarda Antalya’ adlı kitabını imzaladı.

BAŞKAN UYSAL: “ETKİNLİKLER ARTARAK DEVAM EDECEK”

Kütüphane bahçesinde tükenmez kalemle yaptığı eserleri sergileyen Ressam-Yazar Erkan Gürkan’ı başarılı çalışmalarından dolayı kutlayan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, sanatı ve sporu kent yaşamının ayrılmaz bir parçası olarak gördüklerini belirtti.

Başkan Uysal, “Eylemsel olarak algılıyor ve uyguluyoruz. Belediyemizde, kültür, sanat ve spor etkinlikleri artarak devam edecek. Kamu yönetimi olarak sanatçılarımızın çalışmalarını gelecek kuşaklara aktarılabilmesi için elimizden geleni yapacağız. Sanatçımıza başarılar diliyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA