Başkan Edebali En Sevilen Yerel Yönetici Seçildi

Sosyal belediyecilik anlayışı içinde ‘yeni Yıldırım’ı oluşturma hedefiyle çalışmalarını sürdüren Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, önemli bir ödülün daha sahibi oldu.

Yıldırım Belediyesi, Skyreporter Dergisi tarafından gerçekleştirilen geleneksel okuyucu anketinde ‘En Sevilen Yerel Yönetimler' dalında ilk sırada yer aldı.10 binden fazla okuyucunun 19 ayrı kategoride oy kullandığı ve jürisinde akademisyenlerin olduğu ankette ‘En Sevilen Yerel Yönetici’ seçilen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’yi makamında ziyaret eden Skyreporter Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Cengiz Haykır, plaketini takdim etti. Edebali’yi başarılı çalışmalarından dolayı tebrik eden Haykır, “Halkın büyük sevgisine sahip Edebali’nin çalışmaları sadece Bursa’da değil, Türkiye’de de ilgi ile takip ediliyor. İlçeye vizyon katan projeler ile Yıldırım’ı hak ettiği duruma getirecektir” dedi.

‘ÖRNEK BELEDİYEYİZ’

Yıldırım Belediyesi'nin Türkiye'de ilgi uyandıran çalışmalara imza atan ve geliştirdiği projelerle örnek gösterilen belediyelerden biri haline geldiğini dile getiren Başkan Edebali de, “Bizleri bu ödüle layık gören okuyuculara çok teşekkür ederiz. Halkımızın bize verdiği destek ve güvenle çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Her hafta bir proje üretiyor ve hayata geçiriyoruz. Yıldırım’ın başkanı olmaktan gurur duyuyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA