Yıldırım Düşen Binada Yangın Çıktı!

Başkent’te bir binanın çatısına yıldırım düşmesi sonucu yangın çıktı. Yangın esnasında korkarak balkondan atlayan bir kadın, çıkan izdihamda ise 2 kişi yaralandı.

Yıldırım Düşen Binada Yangın Çıktı!


Olay, saat 22.00 sıralarında Altındağ’da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gürpınar Mahallesi Doğu Caddesi’ndeki bir binanın çatısına sağanak yağış sonrası yıldırım düştü. Yıldırım sonrası panik yaşayan apartman sakinlerinden bir kadının, kendini balkondan aşağı attığı öğrenildi. Balkondan atlayan 1 kadın ve panik halinde yaşanan izdihamda da 2 kişi yaralandı.

Olayı gören çevredeki vatandaşlar, polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Yangını haber alan apartman sakinlerinin yakınları, yardımına koştu. Yardıma gelen vatandaşlar bina çevresinde büyük bir kalabalık oluşturdu. Polis ekipleri ise yıldırımdan dolayı kopan elektrik teli çevresine şerit çekerek, güvenlik önlemi aldı. İtfaiye erleri, yıldırım sonucu çıkan yangına anında müdahalede bulunarak söndürdü. Sağlık ekipleri, olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından yaralıları ambulansla hastaneye götürdü.

Kaynak: İHA