Perfect World'ün 2015 Chinajoy'daki Sergisine Büyük İlgi

13’üncü ChinaJoy, 30 Temmuz-2 Ağustos tarihleri arasında Şangay Yeni Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleştirildi. Oyuncu etkinliğine dünyanın dört bir tarafından seçkin otun geliştiriciler, lider medya organizasyonları ve çok sayıda oyuncu katıldı.

Şangay Yeni Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen Perfect World’ün ChinaJoy sergisi büyük ilgi gördü. Perfect World, ChinaJoy’daki en büyük katılımcılardan birisi oldu. Bu yıl da "Perfect New Competition World" (Mükemmel Yeni Rekabet Dünyası) teması altında oyun geliştiricisi, online savaş arena oyunları DOTA2 ve Panzar, müşteri esaslı online PC oyunları Neverwinter ve Warframe konsol versiyonu, Knights of Valour PS4 versiyonu ve Nothing Beyond Xbox versiyonu ve Legend of the Condor Heroes 3D, Return of the Condor Heroes and The Airbender mobil oyunlarını içerecek şekilde 27 başlık altında oyunlarını sergileyerek oyunculara benzersiz bir eğlence deneyimi sundu.

P erfect World CEO’su Bay Robert Xiao, bu seneki Chinajoy’a katılırken "Perfect New Competition World" (Mükemmel Yeni Rekabet Dünyası) temasının şirketin oyuncular açısından daha yüksek kalitede ürün tanıtımı yapma ve seçenekleri çeşitlendirerek oyun endüstrisinin gelişimine katkıda bulunma isteğini gösterdiğini ifade etti.

2015 ChinaJoy’da Perfect World’ün sergi alanı, arena bölgesi, deneyim bölgesi, resepsiyon alanı, etkileşim alanı, fotoğraf çekim bölgesi ve çevresel hediye alanı olmak üzere oyuncuların ilgisini fazlasıyla çeken farklı alanlara bölündü. Ziyaretçilere daha iyi deneyim sağlayan yeni ve bilgilendirici geniş bir içerik sunan Perfect World, profesyonel anlamda olumlu eleştiriler aldı. Birtakım yeni ve uzun zamandan veri bekleyen oyunların da eklenmesiyle birlikte deneyim alanı, tüm N2 salonunda en popüler toplanma yeri oldu. Dört günlük etkinlik süresince sergi alanı, dünyanın dört bir tarafından gelen oyuncuların farklı ve heyecan verici yeni oyunları denemek istedikleri bir yer haline geldi. Alanda sunulan oyunlar, oyunların nasıl ulusal sınırları kaldıran bir araç olarak işlev gösterebildiğini ve farklı ülkelerden gelen insanlar arasında yeni bir eğlence deneyiminin paylaşılmasıyla birlikte bir birlik duygusunun oluşturulabileceğini gösterdi.

Perfect World, bir takım yeni sofistike ürünler ve çevresel ürünlerin tanıtımını gerçekleştirirken aynı zamanda ziyaretçilere bir eğlence deneyimi sundu. Dünyanın farklı yerlerinden gelen oyuncuların beklentilerini karşılayabilmek adına şirket, ülke, pazar veya bölgeden bağımsız olacak şekilde en yüksek kalitede ürün ve en heyecan verici eğlence deneyimini sunmayı hedef alan global stratejisine sadık kalmaya ve oyunlar vasıtasıyla Çin kültürünü tanıtmaya, aynı zamanda da dünyanın dört bir tarafındaki insanlara Çin’i anlama, sevme ve Çin’e saygı duyma fırsatını vermeye devam edecek.
Kaynak: İHA