İzmir'deki 9 Hastaneden 28 Proje

İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne bağlı hastanelerde, hastaların işlerini kolaylaştırmak ve çalışanların daha konforlu ortamlarda çalışmasını sağlamak amacıyla hayata geçirilen projelerin sunumları yapıldı.

İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi ev sahipliğindeki toplantıda "9 hastaneden 28 iyi uygulama" katılımcılara tanıtıldı ve projeler hakkında bilgi verildi.

Hastanelerde "iyi uygulama" kapsamında değerlendirilen projeler şöyle:

Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi: Eliniz Elimizde Projesi, Taburculuk Karnesi, İletişim Becerileri Çalışması, Diyabet Sohbet Haritaları, Alsancak ADSM ile birlikte yürütülen Gebelerin Dişleri Bize Emanet Projesi, Gebe Okulu, Hasta Okulu, Herkes İçin Böbrek Sağlığı.

Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi: Kişisel Eğitim Kartlarının Eğitim Planının Uyumuna Olan Etkisi, İnsülin Bilgilendirme Kartları, Arabuluculuk Hekim Hemşire Projesi, İnternet Üzerinden Hasta Eğitimleri, Dijital Memnuniyet Anketleri, Doğru Nefes Kaliteli Yaşam, Polikliniğe Kitap Yaptırma, Ufak At Atığı Azalt.

Menemen Devlet Hastanesi: Hastane çalışanlarının birlikte zaman geçirmesini sağlayan Tatlı Perşembe Projesi, Boyama Sanatı ve Acil Servis, Dört Köşe Palyaço, Sağlık Okur Yazarlığı.

Kemalpaşa Devlet Hastanesi: Poliklinik Kapılarının Giydirilmesi, HBYS Üzerinden Personel Doğum Günü Kutlaması.

Aliağa Devlet Hastanesi: Mutluluk Komitesi, Obeziteyi Önleme.

Bergama Dr. Faruk İlker Devlet Hastanesi: Performans Değerlendirme Ödüllendirme Projesi.

Buca Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi: Gezici Kütüphane projeleri.

Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi: Sünnet Çocuğu Odalarının Düzenlenmesi.

Menemen ADSM: Yol Arkadaşlarımız Günü.

Kaynak: AA