Polonya'dan Dönen Heyetten Öztürk'e Teşekkür Ziyareti

Polonya’da düzenlenen uluslararası kültürel tanıtım etkinliğine katılan ekip, Erenler Belediyesini ziyaret etti.

Polonya'dan Dönen Heyetten Öztürk'e Teşekkür Ziyareti
Avrupa’dan döner dönmez Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk’ü ziyaret eden heyet adına açıklama yapan etkinlik sorumlusu Yaşar Şahin “Bize sağlanan bu imkanla Polonya’ da ki etkinlikte görevimizi en iyi şekilde yerine getirmenin mutluluğu ile döndük. Sağladıkları imkan için Erenler Belediyesine ve Başkanımız sayın Cavit Öztürk’e çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Ziyarette heyet adına açıklama yapan İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Etkinlik Sorumlusu Yaşar Şahin; “İlimiz ve Ülkemiz adına ulusal düzeyde bir etkinliğe görev alıp katıldık. Bu manada Belediye başkanımız Sayın Cavit Öztürk’e verdiğimiz sözü yerine getirerek güzel bir temsil görevi yaptığımıza inanıyoruz. Gerek aramızda gerek diğer gruplarla diğer uluslararası ilişkilerde ülkemiz adına en küçük bir olumsuzluk ifade edilebilecek bir olaya sebebiyet vermedik. En küçüğümüzden en büyüğümüze kadar birbirimizi tamamlayan bir seyehat grubu oluşmuş olmasından ve bize vermiş olduğunuz bütün desteklerden ve katkılardan dolayı başta Erenler Belediye Başkanımız Cavit Öztürk’e ve onun şahsında sizlere ve desteğini bizden esirgemeyen tüm kurumlarımıza birkez daha teşekkür ediyoruz. Grubumuz ve heyetimiz adına bizlere takdim edilen hediyelikleri biz de size takdim etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Şahin’in açıklaması sonrasında İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin Yorulmaz heyetin Polonya’dan getirdiği küçük hediyeyi Başkan Cavit Öztürk’e takdim etti.

Heyetin mutlu bir şekilde güzel anılar ile döndüğünden duyduğu memnuniyeti dile getiren Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ise açıklamasında; “Yurt dışına Erenlerimizi ve Sakaryamızı temsilen gittiniz. Altı Ülkeden geçerek üçünde program yaptınız. Ben orada şehrimizin ve Ülkemizin kültürel değerlerini en iyi şekilde temsil ettiğinize inanıyorum. Hediyeler için ben de size teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA