Kısırlık Merkezinin İlk Bebeği Dünyaya Geldi

Manisa'daki devlet hastaneleri arasında yalnızca Turgutlu Devlet Hastanesinde aktif hizmet veren İnfertilite (kısırlık) Merkezinin ilk bebeği dünyaya geldi.

Kısırlık Merkezinin İlk Bebeği Dünyaya Geldi
Turgutlu Devlet Hastanesi İnfertilite Merkezince aşılama tedavisiyle ikinci çocuğuna hamile kalan ve 3,5 kilo ağırlığında Buğlem adı verilen kız çocuğu dünyaya getiren anne Sevgi Çakır ve bebeği merkezin ilgi odağı oldu.

Hastanenin yöneticisi Op. Dr. Sabri Taşçıoğlu, beraberinde merkezin sorumlu doktoru Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Onur Süleyman Aldemir ile birlikte anne Sevgi ve baba Ayhan Çakır'ı ziyaret ederek tebrik etti.

Ziyaretin ardından gazetecilere açıklama yapan Taşçıoğlu, servisin Manisa ve ilçelerinde devlet hastaneleri bünyesinde aktif olarak hizmet veren tek merkez olduğunu söyledi.

Taşçıoğlu, "İnfertilite konusunda mütevazı olmaya gerek yok, bir ilçe hastanesinde bunu başarmak çok önemli. Bu başarıda emeği geçen tüm arkadaşlarımızı kutluyorum ve merkezimizin ilk çocuğunun ailesini tebrik ediyoruz" dedi.

Babası Ayhan Çakır da "4 yaşında Belinay Çakır isminde bir çocuğumuz daha var. İlk çocuktan sonra ikinci çocuğumuz olmuyordu. Bu merkeze gelmeden önce iki yıl başka yerlerde tedavi ve çözüm aradık. Turgutlu Devlet Hastanesi İnfertilite (Kısırlık) Merkezinin uyguladığı aşılama sistemi ile ikinci kızımıza kavuştuk. Çok mutluyuz. Merkezimizde çalışan tüm görevlilere çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: AA