Büyükşehir'in Asfalt Atağı Sürüyor

Denizli’nin birçok noktasında asfalt çalışması gerçekleştiren Denizli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların daha kaliteli ve konforlu seyahat etmesi için başlattığı asfalt atağına yenilerini ekliyor.

Büyükşehir'in Asfalt Atağı Sürüyor
Büyükşehir’in ardından kentin birçok noktasında gerçekleştirdiği asfalt çalışması ile vatandaşların daha kaliteli ve konforlu seyahat etmesini sağlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi, asfalt atağına yenilerini eklemeye devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çivril İlçesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla kucaklaştı. Başkan Zolan’ın Çivril ziyareti Özdemirci Mahallesi ile başladı.

Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Zolan ve Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven vatandaşlarla bir süre sohbet ettikten sonra Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’nın başlattığı Özdemirci-Dazkırı bağlantı yolunun asfaltlama çalışmalarını inceledi. Çalışanlara kolaylıklar dileyen Başkan Zolan, burada yaptığı açıklamada, Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak şehrin her noktasında ulaşımı rahatlatıp, kalite ve konforu artırmak için öncelikle vatandaşlardan gelen yoğun talepleri değerlendirme konusunda gayret gösterdiklerini belirterek, "Şehrimizin dört bir yanında şu anda iş makinelerimiz çalışıyor ve yollarımız asfaltlanıyor. Çivril’de asfaltlama çalışması yapılan ilçelerimizden biri" dedi.

Başkan Zolan, "Özdemirci Mahallemizde hem halkımızla buluştuk, hem de burada 3 ay önce verdiğimiz asfalt sözünü yerine getiriyoruz. ’Söz verdik yaptık’ diyoruz. Asfaltlama işini incelemek üzere Çivril Belediye Başkanımızla ve heyetimizle birlikte buraya geldik. İnsanlarımız inşallah daha mutlu olacak, Büyükşehir daha büyük hizmetler yapmaya devam edecek. Öyle bir gün gelecek ki istenilen bütün yollar asfaltlanmış olacak" diye konuştu.

İki ay boyunca yoğun bir asfalt çalışması olacağını vurgulayan Başkan Zolan, şöyle konuştu: "Denizlimizde bu sezon toplamda 500 kilometreye yakın yolun asfaltlama çalışmasını yapmış olacağız. Şimdiden Denizlimize hayırlı olsun. Her yıl bu çalışmalar devam edecek, inşallah her yere ulaşmaya devam edeceğiz. Ben bu güneşin altına çalışan başta işçi kardeşlerimiz olmak üzere emek veren herkese çok teşekkür ediyorum."

Başkan Zolan, "Uzun yıllardan beri bu tozlu yollardan gelip geçen ve zahmetine katlanmış olan vatandaşlarımıza bundan sonra asfalt yoldan gelip geçme konforunu sağlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hemşerilerimiz bu yolları güle güle kullansınlar. Yıllardan beri çekmiş oldukları zahmeti, sıkıntıyı unutturursak, bir nebze eski günleri hafızalarından silersek bizde mutlu olacağız. İnşallah yolda olduğu gibi diğer hizmetlerimizde de en üst seviyede hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven ise, Özdemirci’nin Çivril’in en uç mahallesi olduğunu belirterek, "Şu an bulunduğumuz yol Dazkırı bağlantı yolu. Sağ olsun Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan, ’asfaltlamaya en ücra yerlerden başlayacağız’ dedi.

Geçmişte mali sıkıntılardan dolayı burada pek fazla bir şey yapılamamış ama Büyükşehir Belediyesi yaptığı bu hizmetle bağlantı yollarındaki ulaşım sıkıntısını çözdü. Bu büyük bir yatırım, ciddi bir proje" diye konuştu.

Kaynak: İHA