Altındağ Belediyesi'nin Kentsel Dönüşüm Projesine Destek Arttı

Altındağ Belediyesi tarafından gerçekleşen kentsel dönüşüm çalışmalarına vatandaşın verdiği destek arttı.

Altındağ Belediyesi'nin Kentsel Dönüşüm Projesine Destek Arttı
Altındağ Belediyesi tarafından gerçekleşen kentsel dönüşüm çalışmalarına vatandaşın verdiği destek çığ gibi büyüyor. Altındağlı vatandaşlar, ilçeyi daha modern ve daha değerli bir hale getirmek için gece gündüz çalışan Başkan Veysel Tiryaki ile aynı yolda yürüyor. Ulubey Mahalle Muhtarı Niyazi Köroğlu’nun da evi bu dönüşüm çerçevesinde yıkılacak.

Evini boşaltan Ulubey Mahalle Muhtarı Niyazi Köroğlu, “Ankara’nın en güzel ve en kıymetli yerinde yaşıyoruz. Tek eksiğimiz buranın uzun yıllar ihmal edilmesiydi. Bu durum Başkanımız Veysel Tiryaki ile son buldu. Kendisinden Allah razı olsun. Ankara’da kentsel dönüşüm deyince akla ilk gelen yer, artık Altındağ. Ben evimin yıkılması için bizzat kendim talepte bulundum. Bir an önce yıkılmasını istiyorum. Amacım Başkanıma destek vermek. Çorbada bizim de tuzumuz olsun. Başkanımız Veysel Tiryaki tarafından bugüne kadar gerçekleşen yıkımlarda çok hassas davranıldı, kimsenin mağdur edilmemesi için çalışıldı” dedi.

“AMACIMIZ ALTINDAĞLILAR’A DAHA RAHAT BİR HAYAT SUNMAK”

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, dönüşümün artık herkes tarafından istendiğini bir kez daha vurguladı. Şu anda Önder ve Ulubey’de çok geniş kapsamlı bir yıkım çalışması başlattıklarını aktaran Tiryaki, yıkımlar sonrasında bu bölgelerin daha fazla değer kazanacağını belirtti.

Başkan Tiryaki, 30 yıldır ihmal edilen Altındağ’ı ileri taşımak için önemli adımlar attıklarının da altını çizdi. Altındağ’da değişim ve dönüşümün artık zihinlerde gerçekleştiğini söyleyen Tiryaki, “İlçemizi hep birlikte el ele daha güzel yerlere taşıyacağız. Amacımız Altındağlı vatandaşların rahat etmesi” dedi.

Kaynak: İHA