Kızkalesi Yerel Medya Ödülleri

İçel, Adana, Osmaniye ve Hatay’da yayın hayatını sürdüren yerel radyo, televizyon, gazete, dergi ve internet haber sitelerine yönelik, Erdemli Belediyesi tarafından 2014 yılının en başarılı yerel medya temsilcilerini seçmek için "Kızkalesi Yerel Medya Ödülleri" yarışması başlatıldı.

Kızkalesi Yerel Medya Ödülleri
Yarışmanın tanıtımı, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu tarafından Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nde yapıldı. Tarihi ve turistik önemiyle dikkat çeken Kızkalesi’nin daha iyi tanıtılması ve yerel medya organlarının desteklenmesi amacıyla bu projeyi başlattıklarını anlatan Tollu, 32 dalda sürecek yarışmanın seçici kurulunun Gazeteci Murat İde, Mesut Yar, Yüksel Altuğ, Sedat Cereci, Yrd Doç Dr. Murat Ertan Doğan, Yrd. Doç. Dr. Onur Dursun, Yrd. Doç. Dr. Ahmet Taylan, Uzm. Recep Ünal ve Adem Arslan gibi önemli isimlerden oluştuğunu söyledi.

Yarışma öncesinde, yarışmaya katılan basın mensuplarının da katılımıyla Yerel Medya Çalıştayı da düzenleneceğini belirten Mükerrem Tollu, yarışmaya son müracaat tarihinin 21 Ağustos Cuma olduğunu ve verilecek ödüllerin, gala gecesi belirleneceğini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA