Cimnastik Kursları Devam Ediyor

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde “İl Spor Merkezleri” kapsamında açılan cimnastik kursu devam ediyor.

Cimnastik Kursları Devam Ediyor
Cimnastik Bölge Antrenörü Pınar Süt, Menderes Spor Salonu bünyesinde bulunan cimnastik antrenman salonundaki seanslara haftanın 3 günü 3-9 yaş grubu 100 kursiyerin katıldığını söyledi.



Kurslara katılımın sürekli arttığını belirten Süt, "Ailelerin çocuklarını küçük yaşlarda spora yönlendirmesi çok önemli. Cimnastik diğer sporların temelini oluşturuyor Hangi sporu yaparsanız yapın, mutlaka cimnastik öğrenmelisiniz. Adana olarak yetenekli sporculara sahibiz ve cimnastik branşında oldukça iyi konumdayız. Yaklaşık 2-3 aylık çalışma sonucunda il spor merkezinde başarılı olan öğrencileri kulüplerimize kazandıracağız. Antrenörlerimiz Esra Pekçabuk ile Ethem Süt ile birlikte koordineli bir şekilde çalışıyoruz” dedi.

Süt, tesis ve malzeme konusunda desteğini esirgemeyen, fırsat buldukça çalışmaları yakından izleyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’a teşekkür etti.
Kaynak: İHA