Polisan Kimya Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi İçin İmzalar Atıldı

Polisan Boya Sanayi A.Ş.’nin Dilovası’nda yapacağı Kimya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi için protokol imzaları atıldı.

Polisan Kimya Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi İçin İmzalar Atıldı
Polisan Holding’in yapacağı Kimya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi için Kocaeli Valiliğinde imzalar atıldı. İmza törenine Polisan Boya Fabrikası sahibi Necmettin Bitlis, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ve çok sayıda davetli katıldı.

İmza töreninde konuşan Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, “Kalkınmanın en önemli etkeni yetişmiş insan gücü. Kocaeli üretim alanında önemli bir nokta ve Dilovası, çok önemli yatırımcı ve kuruluşlarımız bulunduğu bir ilçemiz. Aranılan ve ihtiyaç duyulan insan gücünün yetiştirilmesi bizim temel önceliğimiz ve bu bağlamda OSB’lerin üretim havzalarında ve onun dışındaki alanlarda mesleki eğitimi önceliğimiz haline geldi. Bu çalışmaları alanında ihtiyaç duyulan noktalara yoğunlaştıracağız” dedi.

Polisan Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Bitlis, “1970 yılında Dilovası’na geldik. Okul serüvenlerimiz Turgut Özal ile başladı.

Turgut Özal, benden bir okul istediğini söyledi.

Bana bir arsa gösterdiler ve buraya bir okul yaptırdık. İlk yaptığımız okulun protokolünde Turgut Özal’ın imzası var. Türkiye’de çok fazla üniversite yapıldı. Şu anda meslek liselerine azami derecede ihtiyaç var. Donanımlı işçiye ihtiyaç var” şeklinde konuştu.

Yapılan açıklamaların ardından Protokol İmzalarının atılması ile tören sona erdi.
Kaynak: İHA