MHP İl Başkanı Erdem'den Teröre Kınama

Malatya MHP İl Başkanı Mehmet Erdem, “Terörü sadece kendi penceresinden değerlendirenler, onun bir insanlık suçu olduğunu bir defa daha gördüler” dedi.

MHP İl Başkanı Erdem'den Teröre Kınama
Şırnak’da şehit edilen Malatyalı askerin ardından bugün yazılı bir açıklama yapan MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem, Şırnak Güçlükonak’ta vatani görevini yapan Onbaşı Barış Aybek’in eli kanlı PKK’lı teröristlerin saldırısında şehit olduğunu hatırlatarak, “Son günlerde 30’u aşkın güvenlik görevlimiz katledildiği, bugün de bir askerimizin şehit edildi, PKK terör saldırılarıyla karşı karşıya kaldı” ifadelerini kullandı.

Terörü sadece kendi penceresinden değerlendirenlerin terörün bir insanlık suçu olduğunu bir defa daha gördüklerini belirten Erdem, “Ama terör ve teröriste davranışlarında ciddi anlamda bir değişiklik olmadı. Teröre sıfat eklemenin bedelini dün tekrar yaşadık. Ama bu yüce Türk Milleti’ni bölmeye, parçalamaya, ülkemizi bir savaş alanına çevirmek mümkün olmayacaktır. Ülkemizde artarak yaşanan son günlerdeki terör olaylarını nefretle ve şiddetle kınıyoruz. Bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı dilerim. Yüce Türk milletinin başı sağ olsun” dedi.

Kaynak: İHA