Fatsa'ya Kadınlar Plajı

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fatsa ilçesinde yapımı bitme aşamasına gelen kadınlar plajının cumartesi günü hizmete açılacağını söyledi.

Fatsa'ya Kadınlar Plajı
Demas'ta 222 bin liraya yapılan kadınlar plajında incelemelerde bulunan Yılmaz'a, AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çoruh, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ve Yardımcısı İbrahim Eroğlu, AK Parti 23. Dönem Ordu Milletvekili Ayhan Yılmaz ve AK Parti İlçe Teşkilatı meclis üyeleri de eşlik etti.

Cumartesi günü Fatsa ve Ünye ilçelerinde yapımı bitme aşamasına gelen kadınlar plajının açılışını gerçekleştireceklerini ifade eden Yılmaz, şunları kaydetti:

"Altınordu ilçemizin Efirli bölgesinde bulunan kadınlar plajını hizmete açmıştık. Orada 12 bin hemşehrimizin ziyaretiyle olağanüstü bir ilgiyle karşılaştık. Önümüzdeki cumartesi günü, Fatsa ve Ünye'de yapımı bitme aşamasına gelen kadınlar plajını kullanıma açacağız. Dünyanın tüm modern ülkelerinde kadınlar plajı kullanılmakta. Özellikle kadınlarımızın bakış tarzına uygun bir şekilde modern plajları halkımıza kazandırdığımız için mutluyuz."

Kadınlar plajının çevresinin çim çitlerle kapatılacağını ifade eden Yılmaz, şöyle devam etti:

"Plajlarımız da şezlonglar, şemsiyeler, kafeteryalar, bayan güvenlik ve cankurtaranlar bulunacak. Arkadaki mekanlarımızda vatandaşlarımız rahat bir şekilde üstlerini değişebilecek ve duşunu alabilecek. Oluşturulan kafelerde çayını yudumlayabilecek. Buradan tamamen bayanlarımız faydalanabilecek. Çevresi çim çitlerle örülü olduğu için kadınlarımız rahatsız edilemeyecek. Bayan vatandaşlarımız Fatsa'nın en gözde mekanlarından birisinde denize girmenin mutluluğunu cumartesi günü yaşayacak. Ben plajın halkımıza hayırlı olmasını diliyorum ve bizlere desteğini esirgemeyen Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan'a teşekkür ediyorum."

Yılmaz, Demas'ta bulunan çadırların önümüzdeki sene kaldırılacağını ve oradaki alanda da çalışma yapacaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA