Bu Mağazada Şehit Ve Gazi Çocuklarına Okul Kıyafetleri Hediye

Altınordu ilçesinde bir mağazada asılan pankartla tüm şehit ve gazi çocuklarına okul kıyafetlerinin hediye edileceği belirtildi.

Bu Mağazada Şehit Ve Gazi Çocuklarına Okul Kıyafetleri Hediye
Yeni Mahalle İsmet Paşa Caddesi'nde tekstil ürünleri satan mağazanın yetkilileri, yeni eğitim-öğretim sezonu öncesi şehit ve gazi çocuklarına okul kıyafetlerinin ücretsiz temin edileceği duyurdu.

Mağazaya, üzerinde Türk bayrağı bulunan, "Bu vatan toprağı için kanını akıtmış tüm şehit ve gazi çocuklarımızın okul kıyafetleri firmamızın hediyesidir" yazılı pankart asıldı.

Mağaza ortaklarından Ali Şen, gazetecilere yaptığı açıklamada, şehit ve gazi çocuklarına okul kıyafetlerini hediye edeceklerini söyledi.

Şehit ve gazi çocuklarını mağazaya davet eden Şen, şunları ifade etti:

"Bu okul sezonunda dört ortak arkadaşımızla şehit ve gazi ailelerimizi unutmayalım istedik. Onlar bu ülkede bizim güvenliğimiz için, ülkemizin geleceği için canlarını verdiler. Biz de bu hassas dönemde bu hassasiyeti göz önüne alarak 20 Ağustos'ta açacağımız okul sezonu boyunca Eylül sonuna kadar şehit ve gazi ailelerimizin çocuklarının okul kıyafetlerini ücretsiz olarak vermeyi uygun gördük. Biz de onların dertlerine, yaralarına fayda sağlayalım. Bu yaptığımız hareketle Ordu ve Türkiye genelinde şehitlerimizi ve gazilerimizi unutmayalım istedik. Türk halkı vefalıdır, hassastır, şehit ve gazilerine her zaman sahip çıkacaktır. Umarım bu yaptığımız hareketle Türkiye genelinde diğer sektörlerde insanlarımız da bu hassasiyeti gösterirler."

Kaynak: AA