Başkan Uysal Medya İle Bir Araya Geldi

Balıkesir’in Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal plaj voleybol turnuvası ve 26 Burhaniye Ören Turizm, Kültür ve Sanat Festivali için medya mensupları ile bir araya geldi.

Başkan Uysal Medya İle Bir Araya Geldi
Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, Ayaklı Kır Bahçesinde bölgede görev yapan medya kuruluşlarının üyeleri ile bir araya geldi. 15-16 Ağustos 2015 Cumartesi-Pazar günleri Burhaniye-Ören Uluslararası Plaj Voleybolu Şampiyonası düzenleneceğini ifade eden Başkan Uysal Ukrayna- Rusya- Çek Cumhuriyeti - İran - Türkiye’nin Burhaniye’de karşılaşacağını söyledi.



Şampiyona hakkında bilgi veren Başkan Uysal “Bayan ve Erkek kategorilerinde toplamda 12 Takım müsabakalara katılacak, maçlar Ören Plajında olup gün boyu devam edecek. Final Maçları 16 Ağustos Pazar Günü oynanacak. Ödül Töreni final maçının hemen ardından yapılacaktır.Büyük bir İhtimalle yayın akışına göre TRT Spor Final Maçını Naklen yayınlayacak”dedi.

Şampiyonanın amacına değinen Başkan Necdet Uysal “Yapılan bu turnuva ile Türkiye Meme Vakfı’nın yürüttüğü “Farkındayım, Korkmuyorum” projesine dikkat çekeceğiz. Bu proje Türkiye’de Meme Kanserinde erken teşhisin önemi konusunda farkındalık yaratmak amacıyla yürütülmektedir. Bizde turnuvamızı bu konu üzerinde düzenleyerek meme kanserinde erken teşhis ve mamografinin önemini vurgulamak istiyoruz. “dedi.

Meme Vakfına destek amaçlı maçlar sırasında, basımı gerçekleştirilen T-Shirt ve anahtarlıkların dağıtımı yapılarak konuya dikkat çekilmesi hedefleniyor.

Bu organizasyona: Burhaniye Belediyesi, Balıkesir Gençlik ve Spor İl ve Burhaniye İlçe Müdürlüğü, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Karesi Belediyesi, Altıeylül Belediyesi, Gömeç Belediyesi, Havran Belediyesi ve özel ticari kurum ve kuruluşlar destek veriyor.

Başkan Uysal ayrıca bu yıl 26.’sı düzenlenecek olan Burhaniye, Ören Turizm Kültür ve Sanat Festivali hakkında da bilgiler verdi. Başkan Uysal son günlerde yaşanan üzücü olaylar nedeniyle bu yıl önceden planlanmış festivalin daha çok eğlence ağırlıklı olmak yerine kültürel etkinliklere önem verilerek yapılacağını ifade etti.

Başkan Necdet Uysal ayrıca basın mensuplarının belediye faaliyetleri hakkındaki sorularını da cevapladı.
Kaynak: İHA