Kaymakam Örnek Ve Belediye Başkanı Atan'dan Esnaf Ziyareti

Borçka Kaymakamı Ertuğrul Örnek ve Belediye Başkanı Aslan Atan, pazar esnafını ziyaret etti.

Kaymakam Örnek Ve Belediye Başkanı Atan'dan Esnaf Ziyareti
Kaymakam Örnek, iadeyi ziyaret etmek için geldiği Borçka Belediye Başkanlığında bir süre Belediye Başkanı Aslan Atan ile görüştü.

Görüşmenin ardından Örnek, Atan ve beraberindekiler Çoruh Caddesi'nde pazar esnafını ziyaret ederek bol kazançlar dilediler.

Borçka Belediyesi tarafından yeniden yaptırılan Şehitlik Parkı ve Mescidi gezen Kaymakam Örnek'e Belediye Başkanı Atan, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

İlçede yaklaşık bir haftadır hizmet ettiğini söyleyen Kaymakam Örnek, "Yaklaşık bir haftadır Borçka'da hizmet ediyoruz. Borçka'nın pazarını köyden vatandaşlarımızın özellikle alışveriş için çarşıya indikleri bir gün. Biz de vatandaşlarımızla iç içe olalım dedik, vatandaşlarımızı tanıyalım, onlar bizi tanısın diye ilçe merkezinde pazar esnafımızı, alışverişe gelen vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Belediyemiz tarafından yeniden restoresi yapılan Şehitlik Parkı'nda oturuyoruz. Vatandaşlarımızla sohbet ediyoruz, çay içiyoruz. Borçka'yı tanımaya çalışıyorum, vatandaşlar da beni tanımaya çalışıyorlar. Tabi ki her zaman söylediğimiz gibi hem kapımız hem de gönül kapımız onlara her zaman açık onların içinde bir yöneticisi olarak görev yapıyorum. Her türlü sıkıntılarında dertlerinde, çay içmek istedikleri zaman makamımıza bekliyoruz. Borçka'yı ilk duyduğumuzda aklımıza ilk gelen yerlerden biri Karagöl'dü. Borçka'ya devletimiz bizi görevlendirdiğinde Karagöl'ü ben de çok merak ediyordum. Yaklaşık görevimin ikinci günü Karagöl'e gittim, gerçekten görülmesi gereken yerlerden bir yer" dedi.

Kaymakam Örnek, Belediye Başkanı Aslan Atan'ı yaptığı çalışmalar için tebrik etti.

Kaynak: AA