Vali Topaca Açıklaması 'Halimize Ne Kadar Şükretsek Azdır'

Hatay Valisi Ercan Topaca İskenderun ilçesinde düzenlenen iftar programında, ihtiyaç sahibi aileler ile bir araya geldi.

Vali Topaca Açıklaması 'Halimize Ne Kadar Şükretsek Azdır'
Düzenlenen iftar programında konuşan Hatay Valisi Ercan Topaca, çevremizdeki ülkelerin hepsinde büyük bir kargaşa ve yangın olduğunu ifade ederek, “Şu ortama bakarak halimize ne kadar şükretsek azdır” dedi.

Vali Topaca şöyle konuştu:

“Allah milletimizin birliğini, beraberliğini ve gücünü korusun. Hepimiz bu devlete ve millete sahip çıkalım ki bu huzurumuz devam etsin, etrafımızdaki diğer insanlara da yardım etme gücümüz olsun. Ramazan-ı Şerif’ler birlik ve beraberliğimizi perçinlemek için bir vesiledir. Kısa bir süre sonra inşallah Ramazan Bayramı’na da hep birlikte ulaşacağız. Ramazan Bayram’ı herkes için huzura, barışa, kardeşliğe, hoşgörüye, refaha ve güzelliklere vesile olur. Ramazan Bayramı’nızı şimdiden tebrik ediyorum."

İftar programına Hatay 121. Jandarma Er Eğitim Alay Komutanı ve Garnizon Komutanı Jandarma Kurmay Albay Erdem Özcan, Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Serdar Güven, Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, vali yardımcıları Hakkı Ünal, Orhan Mardinli, H. Volkan Köksal, Fahrettin Göncü, Kadir Sertel Otcu, Bilal Ölmez, Bilal Bozdemir, Fehmi Sinan Niyazi, Mahmut Hersanlıoğlu, kaymakamları, belediye belediye başkanları, Fuat Tosyalı ve ailesi ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İftar programı, yapılan sohbetlerin ardından sona erdi.
Kaynak: İHA