Türk Kızılay'ı Yardıma Koştu

Türk Kızılay’ı Salihli Şubesi 6 Temmuz Pazartesi günü meydana gelen kaza sonucu 15 kişinin yaşamını yitirdiği Çökelek Mahallesindeki vatandaşlar için seferber oldu.

Türk Kızılay'ı Yardıma Koştu
Kaza anından itibaren olay yerine en hızlı şekilde ulaşan Türkiye Kızılay Derneği Salihli Şubesi, yapılan durum değerlendirmesi sonucu İzmir Bölge Afet Müdahale Deposundan ulaşan ekip ve şube imkanları ile Çökelek Mahallesinde 1 adet çadır ve ikram aracı kurdu. Kurulan çadır ve ikram aracı vasıtasıyla mahallede başta su olmak üzere çay, meyve suyu, çorba, bisküvi, kek, ikram paketi, lokma, lokum, pide-ayran gibi ikramlar dağıtıldı.

İki gün boyunca süren yardımların aralıksız devam ettiğini belirten Kızılay Salihli Şube Başkanı Hüseyin Türkoğlu başta kazazede evleri olmak üzere köydeki tüm evlere yardımların ulaştırıldığını söyledi.



Hüseyin Türkoğlu yaptığı açıklamada, “Üzüntümüz çok büyük. Yaşamını yitiren kardeşlerimize Allah’tan rahmet ailelerine ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Rabbimden dileğim kimsenin bu acıları tekrar yaşamaması.” dedi.

Kaynak: İHA