Taşköprü Belediyesi, Şehr-İ Ramazan Etkinlikleri Sona Erdi

Taşköprü Belediyesi’nin bu yıl ikincisini 30 Haziran-7 Temmuz tarihleri arasında düzenlediği Şehr-i Ramazan etkinlikleri sona erdi.

Taşköprü Belediyesi, Şehr-İ Ramazan Etkinlikleri Sona Erdi
25 Haziran-1 Temmuz tarihlerinde düzenlenecekken havaların yağışlı seyretmesi nedeniyle 30 Haziran-7 Temmuz tarihlerine ertelenen Şehri Ramazan etkinlikleri çeşitli aktivitelerle tamamlandı.

Köprübaşı Festival Meydanı’nda gerçekleşen etkinlikler kapsamında Taşköprülüler için hacivat-karagöz gösterisi, illüzyon gösterisi, çocuklar için yarışmalar, semazen gösterisi ve animasyon gösterileri, tasavvuf müziği ve ortaoyunu gösterileri gibi bir çok etkinlik yer aldı.

Konuyla ilgili konuşan Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, 11 ayın sultanı Mübarek Ramazan ayını tüm ilçe halkı ile birlikte coşku ile geçirdiklerini ve bu yıl ikinci kez düzenledikleri Şehri Ramazan etkinliklerinin kültürlerine yakışan bir programla kutlamaktan ayrıca mutluluk duyduklarını kaydetti.

Tüm Taşköprü halkının ve İslam âleminin mübarek Ramazan ayını tebrik eden Arslan, bundan sonraki yıllarda da Şehri Ramazan etkinliklerinin çeşitli aktivitelerle devam edeceğini ifade etti.

Etkinliğin son günün de fermancı, animasyon etkinlikleri, cümbüşü alem, karagöz ve hacivat gösterisi, tasavvuf müziği, illüzyon gösterisi, aşuk ile maşuk ve ateşbaz gösterisi yer aldı.

Son günkü etkinlikleri Belediye Başkanı Arslan’ın yanı sıra Kastamonu Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Tot, Kastamonu Belediyesi Kültür Müdürü Fatih Yapıcıoğlu ve çok sayıda Taşköprülü vatandaş izledi.
Kaynak: İHA