KTO Karatay Üniversitesi Ve Teknokent Buluştu

KTO Karatay Üniversitesi akademisyenleri; Ar-Ge, proje ve İnovasyon çalışma grubu, AB Projeleri, mentörlük destek programları ve Girişimcilik Projeleri konusunda Konya Teknokent uzmanlarınca bilgilendirildi.

KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade, Konya Teknokent'in üniversiteler, akademisyenler, sanayiciler için bulunmaz bir fırsat olduğunu belirtti.

Ar-Ge ihtiyaçlarının karşılanması için üniversitelerin öğretim elemanları ve akademik birimleriyle ile ilgili taraflar arasında işbirliği ve koordinasyonun Konya Teknokent tarafından sağlandığını anlatan Sade şunları kaydetti:

"KTO Karatay Üniversitesi olarak akademisyenlerimizle ve öğrencilerimizle her türlü olanaktan faydalanmak istiyoruz. Bu toplantıda proje yazımından projenin onaylanmasına kadar olan süreci izlemiş olduk. Burası Teknokent'in de bir üniversitesi artık. Hep birlikte güzel araştırmalara çalışmalara imza atacağız."

Konya Teknokent Genel Müdür Yardımcısı Yeliz Erenler ise Teknokent'in üniversite, sanayi ve kamu işbirliğini sağlayan etkili bir ara yüz olduğunu vurguladı.

Kaynak: AA