Kısacık'tan Tufanbeyli Ve Saimbeyli İlçelerine Teşekkür Ziyareti

AK Parti Adana Milletvekili Sadullah Kısacık, 7 Haziran 2015 seçimleri sonrasında Adana milletvekili olarak seçilmesinin ardından Tufanbeyli ve Saimbeyli ilçelerine teşekkür ziyaretinde bulundu.

Kısacık'tan Tufanbeyli Ve Saimbeyli İlçelerine Teşekkür Ziyareti
İlk olarak Tufanbeyli ilçesini ziyaret eden Kısacık, AK Parti Tufanbeyli İlçe Başkanı Hasan Kafadar, Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü ve teşkilat üyeleri ile bir araya geldi. Tufanbeyli ilçesinin Adana’nın enerji üssü olma noktasında çok stratejik bir önem taşıdığını ve önümüzdeki dönemde yeni yapılacak enerji yatırımları ile ilçenin çehresinin değişeceğini söyleyen Kısacık, "Tufanbeyli’nin daha da gelişmesi ve kalkınması için başta enerji ve organik tarım olmak üzere önümüze gelecek tüm projelere destek olacağız” dedi.

Tufanbeyli ziyaretinin ardından Saimbeyli ilçesini ziyaret eden Sadullah Kısacık burada AK Parti Saimbeyli İlçe Başkanı İsmail Yıldızhan ve ilçe teşkilat üyeleri ile bir araya geldi. Saimbeyli ilçe teşkilatını 7 Haziran seçimlerinde göstermiş olduğu başarıdan dolayı kutlayan Kısacık, Saimbeyli ilçesinin kadim ve köklü bir tarihinin olduğunu önümüzdeki dönemde Saimbeyli ilçesinin potansiyelini daha iyi değerlendirecek her türlü çalışmanın destekçisi ve takipçisi olacaklarını söyledi.



AK Parti iktidarı döneminde Adana’ya 19,5 milyar TL kamu yatırımının yapıldığını, şehir hastanesi, yeni stadyum, yeni adliye binası gibi yatırımların Adana’nın çehresini değiştirdiğini dile getiren Kısacık, “7 Haziran seçimlerinde milletimiz Adana’ya yapılan bu yatırımları takdir etmiş ve AK Parti’yi Türkiye’de olduğu gibi Adana’da da birinci parti yapmıştır” diye konuştu.

Kaynak: İHA