Tuzlukçu'ya 'Kardeş Belediye' Desteği

Tuzlukçu Belediyesine kardeş belediyeler tarafından toplam 7 araç hibe edildi.

Alınan bilgiye göre, Tuzlukçu Belediyesi'ne kardeş belediyeleri olan Bursa-Nilüfer Belediyesi tarafından 5, Antalya-Muratpaşa Belediyesi ile İstanbul-Bakırköy Belediyesi tarafından da 1'er araç hibe edildi.

Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa, yaptığı açıklamada, Belediyede 15 yeni işçinin çalışmaya başladığını, bu işçileri çevre temizlik işlerinde görevlendirdiklerini belirtti.

Yeni hibe edilen araçlarla halka güzel hizmetler yapmayı amaçladıklarını ifade eden Akbuğa, şunları kaydetti:

"Bugüne kadar 13 belediye ile kardeş belediye olduk. Bursa Nilüfer Belediyemiz 5 araç hibe etti. Ayrıca bu belediyemiz ilçemize Atatürk Parkı ve bir caddeyi düzenleyecek. İstanbul Bakırköy Belediyemiz de çeşitli oyun gruplarını içeren park malzemeleri gönderiyor. Onları ihtiyacımız olan mahallelerimize uygun yerlere koyacağız. Antalya-Muratpaşa Belediyemiz de büyük bir özveri göstererek 1 otomobil hibe etti. Yine İstanbul-Avcılar Belediyemiz de ilçemizin asfaltsız bir caddemizi düzenleyecek, 4 tane araç hibe ediyorlar, ilçemize bir de park yapacaklar. Bu yardım ve desteklerinden dolayı tüm kardeş belediyelerimize ilçe halkı adına şükranlarımı sunuyorum."

Kaynak: AA