Mahalleler Altyapıya Kavuşuyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), kanalizasyon eksiği bulunan mahallelerde ve sokaklarda çalışmaların sürdürüldüğünü bildirdi.

Mahalleler Altyapıya Kavuşuyor
Altyapısı tamamlanmış ve daha temiz bir çevreye sahip Hatay oluşturmak amacıyla çalışmaların hummalı bir şekilde sürdürüldüğünü belirten yetkililer, her mahalleye kanalizasyon götürme çalışmaları kapsamında merkez ilçe Antakya’ya bağlı Alahan Mahallesi’nde 220 metre yeni kanalizasyon hattının döşendiğini açıkladı.

Döşenen kanalizasyon hattı ile kötü kokuların önüne geçilmesiyle birlikte mahalle sakinlerinin de rahat bir nefes aldığını belirten yetkililer, uzman teknik personel eşliğinde mahallelerin, sokakların eksiklerin tespit edildiğini, ivedi bir şekilde ihtiyaçların giderilmesi adına projelerin hazırlandığını ve hayata geçirildiğini bildirdi.

Revizeye ihtiyaç duyulan bütün kanal hatlarında bakım ve onarım çalışmalarının da devam ettiğini aktaran yetkililer, kanal hattı döşeme çalışmalarında 1 ekskavatör, 1 kepçe, 1 kamyon ve personelin görev yaptığını kaydetti.

Kaynak: İHA