İstanbul'da Uyuşturucu Operasyonları

Zeytinburnu'ndaki uyuşŸturucu operasyonlarında gözaltına alınan 7 kişŸiden 2'si tutuklandı.

Zeytinburnu Emniyet MüdürlüğŸü ekipleri, Telsiz Mahallesi'nde bir hastanenin otoparkındaki otomobilde yaptığŸı aramada, 112 gram bonzai ve 2 uyuşŸturucu hap ele geçirdi. Araçta bulunan S.M. (28) ve M.G. (31) gözaltına alındı.

Aynı mahallede uyuşŸturucu sattığŸı iddia edilen şž.K. (30) polis ekiplerinin düzenlediğŸi operasyonda yakalandı. şžüphelinin adresinde 57 gram eroin, 1 gram bonzai, 44 uyuşŸturucu hap, hassas terazi, uyuşŸturucu madde sarımında kullanılan kağŸıtlar ve uyuşŸturucu madde ticaretinden elde edildiğŸi değŸerlendirilen 270 lira ele geçirildi. şž.K'nın, uyuşŸturucu maddeleri aldığŸını iddia ettiğŸi A.Z.K. adlı kişŸi de gözaltına alındı.

Sivil polisler, LJırpıcı Mahallesi'nde uyuşŸturucu sattıkları iddia edilen B.E. (23), S.B. (22) ve S.C. (28) ile temasa geçerek, uyuşŸturucu almak için pazarlık yaptı. Alıcı gibi davranan polislere uyuşŸturucu satmak isteyen 3 kişŸi suçüstü yakalandı. şžüphelilerin yanında getirdiğŸi 2 gram eroin, 1 gram metamfetamin ve 1 gram eroine el konuldu.

Emniyetteki işŸlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 6 şŸüpheliden B.E. ve A.Z.K. tutuklanırken, 5'i tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kaynak: AA