Gündoğmuş'ta Ramazan Coşkusu

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ’Geleneksel Ramazan Etkinlikleri’ Gündoğmuş’ta ’Urfa Sıra Gecesi’ ile devam etti.

Gündoğmuş'ta Ramazan Coşkusu
Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nca düzenlenen ’Geleneksel Ramazan Etkinlikleri’ Gündoğmuş’ta ’Urfa Sıra Gecesi’ ile devam etti. Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen etkinliğe Gündoğmuş Kaymakamı Mustafa Üner, Belediye Başkanı Mehmet Özeren, AK Parti İlçe Başkanı Ali Arslan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Teravih namazının ardından başlayan etkinlik yaklaşık bir saat sürdü. İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Sanatçısı Nihat Akçer’in seslendirdiği türkülerde Gündoğmuşlular doyasıya eğlendi. Urfa türkülerinin yanı sıra Anadolu’nun tüm yörelerine ait eserlerin de seslendirildiği etkinlikte, Gündoğmuşlular yerlerinde duramadı. Bir yanda türküler söylenirken diğer yanda çiğ köfte yoğruldu. Gecenin sonunda vatandaşlara çiğ köfte ikram edildi. Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren, ilçeye renk getiren gece için Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e teşekkür etti.
Kaynak: İHA