Devrimci Gamze'nin 3 değil, 15 rezidansı varmış

Yolsuzluk ve rüşvet olaylarıyla gündeme gelen Ataşehir’in Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin eşi CHP’li Gamze İlgezdi’nin 3 değil, 15 tane milyonlarca liralık rezidans dairelerine sahip olduğu ortaya çıktı.

Devrimci Gamze'nin 3 değil, 15 rezidansı varmış
Devrimci Gamze'nin 3 değil, 15 rezidansı varmış
Bağdat Caddesi'ndeki 15 milyonluk 3 ultralüks rezidans daire skandalıyla gündeme gelen CHP milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi'nin sanılandan daha zengin olduğu ortaya çıktı. Bir zamanlar gecekonduda yaşayan Gamze İlgezdi'nin, Ataşehir'de de 12 rezidans dairesi daha var.

HÜLLE YOLUYLA DEVİR TESLİM


Gamze İlgezdi, nasıl elde edildiği bilinmeyen 12 rezidansı ilk önce eniştesi ,amcası, yengesi ve ablası gibi akrabalarının üzerine kaydettirdi. Ardından da peyder pey hibe yoluyla kendi üzerine aldı. İlginç bir şekilde hızla servetine servet katması sonucu skandalın patlayacağını bildiği için de milletvekili dokunulmazlığına sığındı.

CHP'DE ORTALIK FENA KARIŞTI


Ortaya çıkan skandalların ardından CHP'li Milletvekili Gamze İlgezdi ve Battal İlgezdi'nin partiden ihraç edilmesi gündeme geldi. Parti meclisindeki hararetli tartışmalar ve yükselen aykırı seslere karşın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İlgezdi'lerin arkasında durmaya devam ediyor. Çünkü damadı Cenk Nadir ve Özel Kalem Tuncay Ceylan da skandallara konu olan BUZ Rezidans'ta birer daireye sahip.

PARALEL BÜROKRAT


Ataşehir'de çevrilen oyunların farkına vararak engellemeye çalışan önemli kademelerdeki birçok bürokrat Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi tarafından görevden alınıp yerlerine Paralel Yapı'ya mensup isimlerin atanması da belediye içinde huzursuzluğa neden oldu. Görevden alınan isimlerden biri de CHP'li Kamer Genç'in yeğeni Haydar Genç.

6 MİLYON DOLARA MİLLETVEKİLİĞİ


Gamze İlgezdi'nin milletvekili olabilmek için G.T adlı bir parti yöneticisine “seçim çalışmalarında kullanılsın” adı altında 6 milyon dolar para verdiği iddia ediliyor. Paranın nereye harcandığı bilinmezken İlgezdi'nin vekil olması yolunda büyük etkisi olduğu belirtiliyor.

BÜYÜK SKANDALA KAN BULAŞTI


Ataşehir Belediyesi'ndeki yolsuzluk iddialarının üzerine giden CHP'li Meclis üyesi Hüseyin Sağ, saldırıya uğradı. Trafik ışıklarında dururken arkadan aracına çarpan şahıslar, Sağ'ın araçtan inmesiyle üzerine yürüdüler. Aldığı sert darbeler sonucu Sağ'ın burnu ve çene kemiği kırıldı. Sağ, savcılığa suç duyurusunda bulunurken polis saldırganları bulmak için soruşturma başlattı.

MİMARLAR ODASI, BAKALIM REZİDANSLAR KAÇ PARA?

Gamze İlgezdi hakkında skandalların ortaya çıkmasının ardından sosyal medyada olaya büyük tepki gösterildi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'deki masa, sandalye, bardak gibi nesneler üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a uydurma rakamlarla saldıran Mimarlar Odası'nın Ataşehir'de yaşananlara sessiz kalması üzerine “Mimarlar Odası bak bakalım rezidans daireleri kaç para?” şeklinde tepki gösterildi.
Devrimci Gamze'nin 3 değil, 15 rezidansı varmışKılıçdaroğlu'nun yakınlarına fıstık gibi rezidans