Daday Muhtarlar Derneği'nden Kaymakam Zafer Sağ'a Son İftar Programı

Daday Muhtarlar Derneği Ramazan ayı münasebetiyle iftar yemeği programı düzenledi

Daday Muhtarlar Derneği'nden Kaymakam Zafer Sağ'a Son İftar Programı
Kastamonu’nun Daday İlçesinde Muhtarlar Derneği Ramazan ayı münasebetiyle iftar yemeği programı düzenledi.

Her yıl ramazan aylarında düzenlenen ve artık geleneksel hale gelen muhtarların iftar yemeği programına Kaymakam Zafer Sağ, Garnizon Komutanı J. Kd. Bş Çvş M. Ali Sayar, Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, İlçe Emniyet Amiri Yusuf Baytak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Demir, İlçe Müftüsü İsmail Çakır, İlçe Vaizi Hasan Demirci, Özel İdare Müdürü Bahattin Tiftik, Nüfus Müdürü Yaşar Akal, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Fikret Gök, SYDV Müdürü Huriye Yılmaz, Kütüphane Müdürü Ayhan Yılmaz, Gençlik Spor İlçe Müdürü Bekir Sami Kavuş, Ak Parti İlçe Başkanı Recep Gazioğlu, CHP ilçe Başkanı Burhan Ak, İGM Üyeleri Ziya Kabakçı, Mehmet Apaydın, diğer daire amirleri, sivil toplum örgütleri, merkez ve köy muhtarları katıldı.

Emir Bey At Çiftliğinde açık havada yapılan iftar programında ezanın okunması ile beraber hep birlikte oruçlar açıldı. Açılış konuşmasını Daday Muhtarlar Derneği Başkanı Hikmet Çavuş Karasan yaptı. Karasan konuşmasında tüm katılımcılara teşekkür etti. Karasan konuşmasının devamında şunları söyledi:

"Muhtarlar Derneğimizin her yıl düzenlediği ve artık geleneksel hale geldiği iftar yemeğinde toplanmış bulunuyoruz. Bu iftar yemeği ile ayrıca ilçemizde yaklaşık 3 yıl görev yapan ve diğer projeleri dahil özellikle Daday’a üniversite gelmesi için canla başla çalışan Kaymakamımız Zafer Sağ Bey’e de veda ediyoruz. Biz kendisini ve yaptığı çalışmaları asla unutmayacağız.Umarım kendiside bizleri unutmaz. Ben şahsım ve derneğimiz adına ilçemize ve köylerimize yaptığı tüm çalışmalardan dolayı teşekkür ediyor,bundan sonraki yaşantısında ve yeni görev yerinde başarılar diliyorum."

Ardından teşekkür ve veda konuşmasını yapan Kaymakam Sağ’da Daday’da çok güzel günlerinin geçtiğini, bir çok projenin kendi döneminde yapılmasından dolayı mutlu olduğunu söyleyerek, iftar programını düzenleyen muhtarlar derneğine teşekkür ederek, bundan sonraki tüm çalışmalarından muhtarlara başarılar diledi. İftar programı İlçe Müftüsü İsmail Çakır’ın yaptığı sofra duası ile son buldu.
Kaynak: İHA