Şehzadeler İftar Sofrası, Peker Mahallesinde

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Peker Mahallesi sakinleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi. Mahalle sakinleri, yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Çelik’e pankartla teşekkür etti.

Şehzadeler İftar Sofrası, Peker Mahallesinde
Şehzadeler Belediyesi, Peker Mahallesinde iftar programı düzenledi.

Yemeğe Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Peker Mahalle Muhtarı Saffet Taşkıran ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Çelik’i çiçeklerle karşılayan mahalle sakinleri, Şehzadeler Belediyesi tarafından yapılan hizmetlerden dolayı pankartla teşekkür etti.

Başkan Çelik, “Zenginiyle, fakiriyle, yaşlısıyla, genciyle hepimiz bir aradayız. Bu büyük bir güzelliktir. Farklı görüşlerimiz, farklı partilerimiz olabilir ama bizim birçok ortak paydamız var. Bunlar inanç bağlarımızdır, geleneğimizdir, medeniyetimizdir, ezanımız, bayrağımızdır. Ne mutlu ki bir aradayız. Kıyamete kadar birlik ve beraberlik içerisinde ay yıldızlı bayrağımızın altında, bu cennet vatanda bizlere yaşamayı nasip etsin. Gölmarmara’daki kazada vefat eden vatandaşlarımızı da rahmetle anıyorum. Rabbim yakınlarına sabır versin. Allah bir daha böyle felaketler göstermesin” dedi.

Başkan Çelik iftar yemeğinin ardından Adnan Menderes Mahallesi Aksa Cami’nde teravih namazını kıldı. Namaz çıkışı vatandaşlara limonata ikramında bulunuldu.
Kaynak: İHA