Medical Park Kadrosunu Güçlendiriyor

Sağlık sektöründeki yatırımlarıyla dikkatleri çeken Medical Park Hastaneler Grubu’nun güneydeki temsilcisi olan Tarsus Hastanesi de aynı şekilde büyümesini sürdürüyor.

Medical Park Kadrosunu Güçlendiriyor
Medical Park Tarsus Hastanesi hekim kadrosuna en son Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Sezin Saygı Özyurt ile Üroloji Uzmanı Op. Dr. Zeynel Canoğulları da eklendi. Op. Dr. Sezin Saygı Özyurt, kısırlık tedavisi başta olmak üzere kadın hastalıkları ve gebelik takibi konusunda bölgenin bilinen hekimleri arasında yer alıyor. Op. Dr. Zeynel Canoğulları ise özellikle prostat ve taş hastalıkları, cinsel problemler ve kısırlık tedavisi konusunda deneyimli.

Medical Park Tarsus Hastanesi Genel Müdürü Ahmet Egin, sağlık sektöründe insan unsurunun ilk sırada geldiğini belirterek, bu bakış açısıyla başta hekimler olmak üzere tüm çalışanların sayısının ve niteliğinin artması için çaba içinde olduklarını söyledi.

Egin, “Kadromuza sürekli yeni hekimler katıyoruz. Bölgenin en başarılı isimleri sayesinde, sunduğumuz hizmetlerin de kalitesi artıyor. Biz Medical Park ailesi olarak, Tarsus’un ve bölgenin, sağlıkta da en iyiyi hak ettiğini düşünüyoruz” dedi.

Kaynak: İHA