Altındağ Mis Gibi Çiçek Koktu

Altındağ Belediyesi, yaz mevsimiyle birlikte başlattığı çiçek dikme çalışmalarını tamamladı. Altındağ sınırlarında bulunan 50 parka yaklaşık 500 bin çiçek dikildi. Çiçek dikme çalışmaları sadece parklarla sınırlı kalmadı. Kadın eğitim kültür merkezleri, gençlik merkezleri, cami ve anaokulu bahçeleri de birbirinden güzel çiçeklerle mis gibi koktu.

Altındağ Mis Gibi Çiçek Koktu
GÜNDE 40 BİNE YAKIN ÇİÇEK DİKİLİYOR

İlçeye gün içinde yaklaşık 40 bin çiçek dikildi. 1 ayda tamamlanan çiçek dikme çalışmalarında, mevsim şartlarına en uygun bitkiler tercih edildi. Ankaralıların günün stres ve yorgunluğunu attığı parklar, yeni çiçeklerine kavuştu. Gün içinde binlerce vatandaşa kapılarını açan parklar, petunyalarıyla ve kadifeleriyle bambaşka bir güzelliğe büründü. Çiçeklerin kokusu Altındağ Belediye Binası ve Ulucanlar Cezaevi’ni de sardı.

YILDA 2 KEZ ÇİÇEK DİKİLİYOR

Altındağ Belediyesi, yeşil alanlara verdiği önemle vatandaştan tam not alıyor. İlçenin hemen hemen tamamını çiçeklerle donatan Altındağ Belediyesi, bu işlemi yılda 2 kez gerçekleştiriyor. Altındağ’ın parkları çevre düzenlemesiyle de bu alanda zirvede yer alıyor. Sonbaharda çiçeklendirme çalışmalarına devam edecek olan Altındağ Belediyesi, Altındağ’ı bu sefer menekşelerle donatacak. Sonbaharda ilçeyi menekşe kokusu saracak.
Kaynak: İHA