İstanbul'dan Paris'e servis

Cem Uzan 6 yıldır gelemediği İstanbul'a karısı Fanny'yi gönderdi. Her fırsatta Türkiye'ye dönmek istediğini belirten Uzan, eşinin fotoğrafını internette paylaşıp "Karım Fanny İstanbul'da" diyebildi. Fanny ise sık sık çektiği resimleri eşine göndererek Uzan'ın İstanbul hasretini gidermeye çalıştı.

İstanbul'dan Paris'e servis
Cem Uzan, genç yaşta Türkiye'nin en önemli projelerine imza atmış ve ülkenin en meşhur işadamları arasına girmişti. Ancak Şubat 2004'te Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Uzanlar'ın, 219 şirketine el koydu. Bu soruşturmalarda Cem Uzan'a dokunulmadı ama 2. Ergenekon iddianamesinde, adı geçen Uzan, 2009 yılında Türkiye'yi terk etti. Siyasi sığınma ile Fransa'ya yerleşti. Yaklaşık 6 yıldır Paris'te yaşayan Cem Uzan, bu şehirde takı tasarımcısı sevgilisi Fanny Blanchelande ile üçüncü evlililğini gerçekleştirdi.

İSTANBUL'DAN PARİS'E SERVİS
Paris'te sosyal medya üzerinden sürekli açıklamalar yapan Uzan, her fırsatta Türkiye özlemini dile getirdi. Dün ise eşi Fanny'nin Ayasofya önünde çekilmiş fotoğrafını paylaşan Uzan, resmin altına "Karım Fanny, İstanbul'da" yazabildi. Uzan'ın "Ailecek İstanbul'dayız" diye yazamaması üzerine takipçileri ona ne zaman geri döneceğini sordu. Ama bu sorular yanıtsız kaldı. Bu arada Fanny Uzan'ın tatil için geldiği İstanbul'da, tarihi yarımadada Ayasofya, Topkapı Sarayı, Kapalıçarşı gibi mekanları gezdiği öğrenildi. Uzan'ın isteğiyle Boğaz'da tekne turu da yapan Fanny, sık sık telefonuyla çektiği fotoğrafları ise Cem Uzan'a gönderdi. Uzan bu resimlerden sadece bir tanesini sosyal medyada paylaşırken, diğer fotoğraflara bakarak özlem giderdi.